Přejít na obsah

O II z leasingu.


Rosta1.8

Doporučené příspěvky

Pro příznivce OII jimž finanční zázemí nedovoluje pořídit si nový vůz je tento podzim šance získat OII první serie z končících leasingů.Někteří prvolinioví manažeři velkých firem a koncernů mají vozy jen na 3 letý leasing a tak bude možná dobré podívat se čas od času na webové stránky velkých leasingových firem např ŠkoFin apod. na prodej vozů z leasingu.U manažerských vozů z velkých firem můžete očekávat naběháno 70-90 000 km, naleštěnou karosérii, neuvěřitelně špinavý motor, který nikdo nečistil ale na druhou stranu určitě u těchto vozů nikdo nemanipuloval s tachometrem, většinou je používal jen jeden řidič a jsou ve velmi dobrém technickém stavu. Příští rok budou končit standartní 4 leté leasingy ale v nich bude obtížné rozpoznat referenční vozidlo (velice opotřebované) od manažerského.Ceny těchto vozů budou daleko příznivější nežli referenční vozy ze Škodovky, jenž jsou rok staré s průběhem 20-30 000 km a jsou přeci jen stále ještě velice drahé a nedostupné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Tak ja som si v lete kúpil OII z operatívneho lízingu. Dcérska spoločnosť predajcu prenajíma bankám a veľkým fa 1 rok auto ( zamestnanec-firma jazdí v novom a predajca nič nestratí ba i získa lebo veľké spoločnosti nehladia na korunku) a ja som získal skoro 200000 oproti nákupnej faktúre. 1 ročná OII najazdené 45000 zatiaľ bez jedinej poruchy ako nová ale zajazdená. Asi toto je najľahšia cesta , po ukončení oper. leasingu kúpiť za casch=475000 Sk.

Ja som spokojný :prc:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...