max1986 Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Jaké máte zkušenosti s tímto servisem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blizard Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 no a teď s kterým, protože je jich na Moravě potažmo Valašsku více. Já mám dobré zkušenosti s Autocentrum Lukáš v Rožnově pod Radhoštěm, nikdy nebyl žádný problém, svou práci odvedli výborně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
max1986 Posted September 18, 2007 Author Share Posted September 18, 2007 Omlouvám se a myslím Rožnov pod Radhoštěm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIAGNOSTIK Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 To jsem zvědavý............ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiTo Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 v tomto servisu prohlídka po 15tis. a po 30tis. bez problémů Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
max1986 Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 TED MAJI V AUTOCENTRU LUKAS TEST TLUMICU ZDARMA TAK SI TAM ZAJEDTE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIAGNOSTIK Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 To bude zase aut........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traveller Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Mám rozporuplné zkušenosti - Frenštát p.R. v pohodě, dokonce pomoc zdarma (když mi blesk vyřadil z provozu imobilizér) Rožnov p.R. - firemní auta - opravy OK, při výměně kol na letní přehlédli úplně sjeté vzorky u dvou aut - tuto službu jsme přesunuli do Barumu VM Rožnov soukromé auto - výměna ovladače u světel - účtovali si 2 hodiny práce - přitom je to modul který se jen nacvakne... zloději VM - instalace vyhřívání sedaček - OK Takže nejhorší zkušenost s pobočkou v Rožnově Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichardM Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Velmi spatna zkusent. 10 km po vyjetí se servisu se poprve za 120 000km rozsvitila cervena kontrolka - nedostatek chladici kapaliny. Hladinu chladici kapaliny jsem kontroloval tyden predem a nebylo potreba doplnovat. Po navratu do servisu nasli praskly termostat, ale odmitaji prevyit odpovednost a nabizeji opravu za 3000kc (internetova cena termostatu cca 1000Kc) . I kdyby opravdu byly nahoda, ze by termostat prasknul tesne po odjezdu ze servisu, solidni AUTORIZOVANY autoservis by uprednostnil dobrou povest, nicmene Auto Lukas Roznov na nejake povesti nezalezi, hlavni je okamzity zisk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts