Janina Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Ahoj, tak tu tak projíždím forum a tohle téma jsem nikde nenašla, pokud to tu už bylo tak se předem omlouvám Máte své Fábijky nějak pojmenované? Pochlubte se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Mnooo a ty sa nepochvališ? :D ja mám Ovečku hihi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malta Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 a já Andělku kol7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
century Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Já mam jméno Zelená Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďa Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Moje fabča se jmenuje HRÁŠEK. a ještě doma máme Papričku,ale to je OII. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janina Posted September 18, 2007 Author Share Posted September 18, 2007 Tak naše je Hatatytla, pro kamarády Haty:-))) a bejvalá felda byla žirafka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
houmr Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 modry diablik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beda Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Moje je Trudy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maca Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 A moje prostě žádné pojmenování nemá. I když občas krám,popelnice,šuplík........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nej.amant Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Já jí nijak nijakneříkám, ale kamarád má "ústřici", jakou má asi barvu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kláca Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Tak naše je Hatatytla, pro kamarády Haty:-))) a bejvalá felda byla žirafka. moje bejvala taky hatatytla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wassermann Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Mé červené Fabijce říkáme "Beruška" někdy taky prostě jen "Holka" Dřívější Favorit byl "Fanouš"... Jinak máme v rodině ještě bílou Fabii, která se říká "Sněženka" a když mě třeba trochu nasejří, tak je to "Běloba"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wassermann Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Ale pořád se nám ještě nepochlubila Janinka, jak říká té své? A my to tady na sebe práskáme jako diví... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malta Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Ale pořád se nám ještě nepochlubila Janinka, jak říká té své? A my to tady na sebe práskáme jako diví... ale pochlubila (Tak naše je Hatatytla, pro kamarády Haty:-))) a bejvalá felda byla žirafka. ), ale trvalo jí to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dakie Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Moje se jmenuje Fejby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janina Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 (edited) Nejdřív jsem čekala, jak se téma ujme. Takže ještě jednou, je to Haty , někdy i stříbrná mrcha... Edited September 19, 2007 by Janina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malta Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Nejdřív jsem čekala, jak se téma ujme. Takže ještě jednou, je to Haty , někdy i stříbrná mrcha... no spíš jsi čekala jestli jsou chlapi taky sentimentální a přiznají barvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raca Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Ja s manželkou mame to svoje vozitko pojmenovaný Ferda,předtim jsme měli favorita ten byl Franta no a ještě před byla Š120 a to byla klasicky Máňa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janina Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 Nejdřív jsem čekala, jak se téma ujme. Takže ještě jednou, je to Haty , někdy i stříbrná mrcha... no spíš jsi čekala jestli jsou chlapi taky sentimentální a přiznají barvu No i tak se to dá říct ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malta Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 (edited) No i tak se to dá říct ... tak teda nebudu zatloukat a přiznám barvu i s ostatními ... stodváca byla Vendula, Forman byl Valentýn (familiérně Vatyn ale hlavně často "krám jeden") a Felda combi byla Otylka . Edited September 19, 2007 by Malta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Noo a ja som sa chytil.... Nejdřív jsem čekala, jak se téma ujme. Takže ještě jednou, je to Haty , někdy i stříbrná mrcha... no spíš jsi čekala jestli jsou chlapi taky sentimentální a přiznají barvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robko Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 tak sa aj ja pridam, mojej fabinke hovorime "abbie" je to nasa ebinka, ale asi iba zatial, lebo zatial poslucha, myslim ze zachvilku sa dostane aj do inej sfery pomenovania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wassermann Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Ale pořád se nám ještě nepochlubila Janinka, jak říká té své? A my to tady na sebe práskáme jako diví... ale pochlubila (Tak naše je Hatatytla, pro kamarády Haty:-))) a bejvalá felda byla žirafka. ), ale trvalo jí to Kua jsem slepej Omlouvám se Janince i Haty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2P4 Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Tak to já tý fabce říkám fabča, nebo stříbrnej dráček a když je dobře naleštěná, tak i mazlik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janina Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 Ale pořád se nám ještě nepochlubila Janinka, jak říká té své? A my to tady na sebe práskáme jako diví... ale pochlubila (Tak naše je Hatatytla, pro kamarády Haty:-))) a bejvalá felda byla žirafka. ), ale trvalo jí to Kua jsem slepej Omlouvám se Janince i Haty Přijímám a Haty vyřídím dnes se vrací od pana doktora Je v servisu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts