Přejít na obsah

nejede 1,4 16V74kw


Octavia31

Doporučené příspěvky

Zdravim,

auto jsem dva tydny nepouzival. Pak jsem ho chtel nastartovat a nic. Asi baterka jsem si rekl. Baterku jsem nabil a auto chytlo na poprve. Rikal jsem si pohoda. Jenze jsem ujel 500m a auto prestalo jet a neslo nastartoval - starter motorem toci. Kdyz to vychladlo tak zase na prvni pokus to chytlo a po chvilce to zase nejede. Kdyz je auto studene tak nastartuji a jakmile zacne stoupat ukazatel teploty chladici kapaliny a dosahne jedne tretiny tak motor chcipne a nastartovat nejde. Nejaky napad kde by mohl byt problem?? Dekuji

fabia 1.4 16v 74Kw rok2000

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cidlo teploty alebo termostat. ale je zaujimave ze sa to takto prejavuje väcsinou sa robi iba problem pri startovani a nie ze zhasne samo od seba, asi nejaky blby signal jednotke a zhasne to.

Auto bylo v servisu skoda. Cidlo me napadlo taky, ale pry je ok. Jak jsi psal cidlo dela problemy jen pri startu. Termostat nevim jestli kontrolovali. Tvrdili ze cidlo otacek motoru je spatne, ale moc jisti si nebyli. Proste voli metodu pokus omyl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...