Přejít na obsah

čudlík


Olmer

Doporučené příspěvky

Ahoj,

koupil jsem Fábku z druhé ruky, rok 2000. Má ve schránce pod přepínačem světel takovej čudlík. Na fotce je ve vytažené poloze (ON), po zatlačení zmizí ve schránce a není vůbec vidět. V obou polohách čudlíku se auto chová stejně, tzn. svítí, jezdí, stěrače stírají. Servisku ztratila bývalá majitelka, takže zkouším hledat radu u vás.

Díky, Olmer

post-11331-1190140241_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík. Fórum je fajn. S autem se zatím seznamuju. Témata, jako např. pazvuky nad středovými průduchy v palubce, škrábance na př. světlometech, neblikající LED ve dveřích jsou i pro mně aktuální :o) Je to jak říkám r. 2000 1,4 16V 47kW

Olmer

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle fórum čte spousta lidí a ne každý se mnou bude souhlasit, ale já jsem s ní MOC spokojený. Všímám si teď Fábií víc než před tím (měl jsem Peugeota 205). Tak jsem si všiml, jak moc jich jezdí bez znaků. Ta moje je taky nemá, což mi nevadí. Říkám si, že kdybych je tam dal, tak by to nejspíš někomu zbytečně drásalo nervy. To jsme to dopracovali ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...