octaviaman Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Ahoj chlapi, při dešti,spíše dlouhodobém mám mokrý pás u řidiče,a navlhlý u spolujezdce,jinak je v autě sucho,nevíte kudy tam teče voda?myslel jsem že by to mohlo být přes uchycení hagusů,ale nakonec je to přišroubováno mimo B sloupek.pokud by to bylo přes hagusy,jak je sundám a čím nejlépe vytěsnit?a ještě:kudy odtéká voda z toho sloupku když jsou v prahu gumové špunty? Děkuju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pade Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 (edited) Tak to jsem zvedavej, to uz je asi stopadesaty misto kudy chcije do oktavky... Ja uz resil ucpany odtoky ze dveri, strhlej igelit po instalaci repra a nevyvedenou hadici od klimy... Edited October 15, 2007 by pade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 (edited) Ahoj chlapi,při dešti,spíše dlouhodobém mám mokrý pás u řidiče,a navlhlý u spolujezdce,jinak je v autě sucho,nevíte kudy tam teče voda?myslel jsem že by to mohlo být přes uchycení hagusů,ale nakonec je to přišroubováno mimo B sloupek.pokud by to bylo přes hagusy,jak je sundám a čím nejlépe vytěsnit?a ještě:kudy odtéká voda z toho sloupku když jsou v prahu gumové špunty? Děkuju! Teče tam nejspíš přes ten černej gumovej průchod mezi sloupkem a zadními dveřmi, kterým vede kabeláž. Je to buď vypadlé z takového jakoby rámečku nebo je to přímo vypadlé i s tím rámečkem Edited October 15, 2007 by rolbar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octaviaman Posted October 15, 2007 Author Share Posted October 15, 2007 Ahoj chlapi,při dešti,spíše dlouhodobém mám mokrý pás u řidiče,a navlhlý u spolujezdce,jinak je v autě sucho,nevíte kudy tam teče voda?myslel jsem že by to mohlo být přes uchycení hagusů,ale nakonec je to přišroubováno mimo B sloupek.pokud by to bylo přes hagusy,jak je sundám a čím nejlépe vytěsnit?a ještě:kudy odtéká voda z toho sloupku když jsou v prahu gumové špunty? Děkuju! Teče tam nejspíš přes ten černej gumovej průchod mezi sloupkem a zadními dveřmi, kterým vede kabeláž. Je to buď vypadlé z takového jakoby rámečku nebo je to přímo vypadlé i s tím rámečkem tam to vše sedí,ale mám pocit jestli to nejde přes plastový špunt na B sloupku jak do něho zapadá ten kolík co je na dveřích,mám ho děravý. dnes nepršelo,ale jak ráno mrzlo a odpoledne to povolilo tak byl pás opět vlhký a nezasekne a nevrací se!ještě by mne zajímalo jestli to hned a kudy vytéká,pod autem je sucho a kdyby to tam zůstávalo tak by to šplouchalo při jízdě ne? chjo,tohle mne neba to hledat a nic nenajít,koupím nový špunt,no a pak asi sundám hagusy a podlepím silikonem.jen nevím proč je to i u spolujezdce,sice méně ale je a tam je ten špunt o.k. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts