Laci Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Tak jsme včera předělávali předek na face s RS nárazníkem u stříbrný octy. Já to mám už od zimy. Tak nám zbejvá ještě jedna a na tu ož se schání díly. Světla už máme od kochťáka.Trvalo nám to slabé 4 hoďky a výsledek je opět hodně znát. Když bylo hotovo, tak bylo focení na letišti. Bylo to už po 19 hodině a bylo zataženo, tak fokty nic moc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laci Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 Ta modrá je 1.8 20V a stříbná s RS předkem taky. Ta druhá stříbrná je 1.9TDi 66kw Jsme jenom tří, ale na tohle letiště by se nás vešlo mnohem víc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jero Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 (edited) Takze tvoje je ta modra jo?? Mas jiny kola? jinak pekny octy ... az na par uprav co by nemusely bejt pohoda... pekny jsou vsecky ,ale bodik ma u me ta s predface predkem Edited September 19, 2007 by Jeronymo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laci Posted September 20, 2007 Author Share Posted September 20, 2007 Jj kola mám jiný. Měl jsem 17" 225/45 a ač to tu někteří neradi slyší, bylo to na mě moc tvrdý, a tak jsem je prodal a koupil 16" 205/55. To je taková rozumná volba. Ikdyž přiznávám, že na 17" to vypadalo lépe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts