Jump to content

Cvakající relátko?

karel
 Share

Recommended Posts

Ahoj pánové,mám problém s relátkem nebo je problém v páčce? I po vypnutí směrovek mi cvaká nějaké relé,směrovka nebliká,ale cvaká.Někdy začne cvakat fakt dost zběsile i když se nodotknu páčky.Zvuk vychází někde uprostřed palubky,tam kde je tlačíko pro výstražné směrovky.Je to na OI a páčka je s tempomatem.Dík :help:

Edited by karel

• 2 weeks later...
Tak problém vyřešen.Šel jsem po páčce,prostříkal jsem ji WD40 a okamžitě byl klid. :palec2: Tak uvidím na jak dlouho. :doh Díky všem.

hm mám ten samí problém!!! Jak jste vytáhly páčku? Je to náročné?! A postříkat WD- :help: čkem!?

Nic jsem nevytahoval.Nasadil jsem tu červenou hadičku a trochu jsem nastříkal kolem pohyblivého mechanizmu dovnitř,pak pořádně procvakal nahoru a dolu.Zatím pořád klid. :palec2:

Tak problém vyřešen.Šel jsem po páčce,prostříkal jsem ji WD40 a okamžitě byl klid. :palec2: Tak uvidím na jak dlouho. :doh Díky všem.

hm mám ten samí problém!!! Jak jste vytáhly páčku? Je to náročné?! A postříkat WD- :help: čkem!?

Nic jsem nevytahoval.Nasadil jsem tu červenou hadičku a trochu jsem nastříkal kolem pohyblivého mechanizmu dovnitř,pak pořádně procvakal nahoru a dolu.Zatím pořád klid. :palec2:

Díky za radu!!!!! :palec2::palec2: Pomohla, teda zatím :palec2:lol;) Už žádný cvrček

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Ak sa nájde človek, ktorý vymyslel ten spôsob s WD-40, a pôjde niekedy okolo Partizánskeho(SR :D ), má u mňa minimálne pivo.

Pretože ten človek mi ušetril robotu, peniaze za novú páčku a nervy, ktoré mi cvrčkovia posledný týždeň žrali. Inak ja som do tej páčky vstrekol silikónový olej a všetko je tak ako má byť, vďaka.

Edited by megac

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 years later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...