Přejít na obsah

problém s napětím


octaviaman

Doporučené příspěvky

zdar,

mám poslední dobou problém s pal.napětím,tedy:mám měřič napětí na auto zapalovač, tak během jízdy mi dobíjí podle toho měřiče mezi 13,8 až 14,2 V .

Před startem(mám denní světla)mám zapnutý klíček,jinak je vše vypnuté a jak kdy to ukazuje mezi 10 až 11 V někdy i 12.3V,po startu je to hned 13,8 až 14,2 V,během jízdy vše O.K. jen se někdy stane že při bliknutí dálkovými mi vypne radio a bliknou světla,pak zkouším ve stoje jen se spuštěným motorem zapnout vše co jde a nic se neděje,normální napětí,pak to zase zablbne a zase nic.po vypnutí motoru mi světlo v kabině zeslabí úplně že svítí téměř oranžově,po zapnutí klíčku se rozsvítí jasně,vypnu a po chvilce znovu ztmavne.dnes mi k tomu poprvé během jízdy mžourala kontrolka ABS a po chvilce zhasla,při vypnutí motoru mi zakmitaly ručičky na budících jakoby zrychleně a asi v rozmezí 5 mm po dobu asi 3 sekund.kde může být problém??????

VAG nic nepíše!

děkuju!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj,

delší dobu jsem tu na foru nebyl,tak děkuji všem za odpovědi,mrknu ted o víkendu na ty pojistky i když už jsem je jednou čistil kvůli kontrolce ABS která se mi občas během jízdy rozsvítila a zapískalo to,popřípadě mrknu na tu spínačku ale to je pak při výměně nutno vyměnit i klíček že?

jinak jsem s tím problém poslední dobou neměl je mi to divné!

když tak sem písnu kdyby se něco dělo,děkuju moc!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak takhle širokospekrálně blbě se projvuje jen jedna věc a to je špatná kostra. To znamená zle ukostřený mínus kontakt.Těžko odhadnout kde.....možná mínus z baterky na kostru, možná mezi altíkem a kostrou, možná mezi stabilizátorem a kostrou, možná přímo uvolněný či zarezlý mínus kontakt na baterce.... třeba hledat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...