Jump to content

naklonění zpětného zrcátka při zařazení zpátečky

oco1
 Share

Recommended Posts

někde v recenzi na netu jsem četl, že se Supovi má při zařazení zpátečky samo naklonit pravé zpětné zrcátko směrem k chodníku, ale co sem se tak letmo díval , tak mi to nedělá , auto mám rv 2005

sklápí Vám to nebo nee?

sklapi, ale musis to mit nastavene a sladene s pameti sedadla a poloha spinace musi bet na prave zrcatko

• 2 weeks later...
no snad pri odemceni centralu dalkou, aby ti osvetlili prostor pred dvermi, ale me to nefunguje, uz jednou to bylo kuli tomu v servise, udajne nejake spatne kabely nekde zlomene ci co, pak to chvilku slo a ted uz zase ne

presne tuto zavadu sem taky resil zlomeny dryt v zrcatku necha se to opatrne rozebrat i opravit.uz mi funguji:)

• 3 years later...

jen bych měl dotaz, sklápí se to u všech supů nebo jen u některých (ty novější) a jen u vyšších výbav ?

píšete, že to musí být sladěné s pamětí sedadla, když sedačky s pamětí nemám, znamená to asi, že se mi sklápět nebude že ...díky

S pamětí čehokoliv to nemá v základní funkci co společnýho. Přepněte si ovladač na zrcátko spolujezdce a mělo by to fungovat a po sklopení si můžete seřídit jak moc se má zrc. přiklopit směrem k autu. Mám dojem, že se to dávalo už ve standartu - bez ohledu na stupeň výbavy či mod. rok.

Edited by Luďa
necituj předchozí příspěvky

Ovladač na zrcátko do polohy P, nastav si zrcátko jak potřebuješ a dlouze podrž nějaké číslo v paměti sedačky do doby než uslyšíš dlouhé pípnutí. Zařaď zpátečku, nastav si pravé zrcátko tak aby jsi viděl obrubník (nebo do polohy jak chceš aby se sklápělo) a dlouze podrž stejné číslo v paměti sedačky do doby než uslyšíš opět dlouhé pípnutí. Pak by to mělo být uloženo. Pak zařaď rychlost a zrcátko by se mělo nastavit do normální polohy a při zařazení zpátečky by se to mělo nastavit tak jak jsi si to uložil.

Jako vždycky od Tebe super podrobný návod a moc díky, ale zezačátku jsem se ptal, jestli to jde u vozu, který nemá paměť sedačky. Bylo řečeno, že ano...kdybych věděl, že to u bezpaměťových sedadel nejde, tak už to neřeším ..:-)

ale díky za ochotu....

čili mam smůlu .. ;)