oco1 Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 někde v recenzi na netu jsem četl, že se Supovi má při zařazení zpátečky samo naklonit pravé zpětné zrcátko směrem k chodníku, ale co sem se tak letmo díval , tak mi to nedělá , auto mám rv 2005 sklápí Vám to nebo nee? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DudlaCZ Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 někde v recenzi na netu jsem četl, že se Supovi má při zařazení zpátečky samo naklonit pravé zpětné zrcátko směrem k chodníku, ale co sem se tak letmo díval , tak mi to nedělá , auto mám rv 2005sklápí Vám to nebo nee? sklapi, ale musis to mit nastavene a sladene s pameti sedadla a poloha spinace musi bet na prave zrcatko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oco1 Posted September 22, 2007 Author Share Posted September 22, 2007 díky za info , taky jsem po tom pátral a našel jsem to v manuálu, tak si to dnes nastavím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer1 Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Kdy mají svítit ty světýlka v zrcátcích které jsou zespoda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DudlaCZ Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 no snad pri odemceni centralu dalkou, aby ti osvetlili prostor pred dvermi, ale me to nefunguje, uz jednou to bylo kuli tomu v servise, udajne nejake spatne kabely nekde zlomene ci co, pak to chvilku slo a ted uz zase ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifii Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 no snad pri odemceni centralu dalkou, aby ti osvetlili prostor pred dvermi, ale me to nefunguje, uz jednou to bylo kuli tomu v servise, udajne nejake spatne kabely nekde zlomene ci co, pak to chvilku slo a ted uz zase ne presne tuto zavadu sem taky resil zlomeny dryt v zrcatku necha se to opatrne rozebrat i opravit.uz mi funguji:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stivinek Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 jen bych měl dotaz, sklápí se to u všech supů nebo jen u některých (ty novější) a jen u vyšších výbav ? píšete, že to musí být sladěné s pamětí sedadla, když sedačky s pamětí nemám, znamená to asi, že se mi sklápět nebude že ...díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LHombre Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 (edited) S pamětí čehokoliv to nemá v základní funkci co společnýho. Přepněte si ovladač na zrcátko spolujezdce a mělo by to fungovat a po sklopení si můžete seřídit jak moc se má zrc. přiklopit směrem k autu. Mám dojem, že se to dávalo už ve standartu - bez ohledu na stupeň výbavy či mod. rok. Edited October 15, 2010 by Luďa necituj předchozí příspěvky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stivinek Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 aha dík, ještě se tu psalo, že se to musí někde nastavit, mám přepínač v poloze P a nic to nedělá, jak to mam nastavit ? díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Dwarf Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Ten čudl na zrcátka dej do polohy jako bys chtěl štelovat pravý, zařaď zpátečku. Jestli se ti pravý zrcátko sklopí, máš vyhráno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stivinek Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Jo psal jsem, že ho tam mám...v poloze P(pravé) a nic se neděje, prý se to musí nastavit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
žralok Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Ovladač na zrcátko do polohy P, nastav si zrcátko jak potřebuješ a dlouze podrž nějaké číslo v paměti sedačky do doby než uslyšíš dlouhé pípnutí. Zařaď zpátečku, nastav si pravé zrcátko tak aby jsi viděl obrubník (nebo do polohy jak chceš aby se sklápělo) a dlouze podrž stejné číslo v paměti sedačky do doby než uslyšíš opět dlouhé pípnutí. Pak by to mělo být uloženo. Pak zařaď rychlost a zrcátko by se mělo nastavit do normální polohy a při zařazení zpátečky by se to mělo nastavit tak jak jsi si to uložil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stivinek Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Jako vždycky od Tebe super podrobný návod a moc díky, ale zezačátku jsem se ptal, jestli to jde u vozu, který nemá paměť sedačky. Bylo řečeno, že ano...kdybych věděl, že to u bezpaměťových sedadel nejde, tak už to neřeším ..:-) ale díky za ochotu.... čili mam smůlu .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmis Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Ale ide to nastavit poklial nemam el. sedadlá? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stivinek Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 podle toho co napsal Žralok si myslím, že máme po žížalkách harmis... musíme si hold koupit lepší káru nebo parkovací asistenty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Tahle funkce je spojena pouze s el. sedackama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stivinek Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Ok tak díky hoši Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts