ozzy Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Ahojte poradte mi prosím ako vymením ledky lebo mi nesvietia na vyhrievaní skla a a ni nadrzka :-(((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Ahojte poradte mi prosím ako vymením ledky lebo mi nesvietia na vyhrievaní skla a a ni nadrzka :-(((( Cau vytiahni von tie spinace opatrne rozober a vyletujes stare LEDky a das nove mozes pouzit aj inu farbu jak zelenu. napriklad modru,bielu,cervenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 Ahojte poradte mi prosím ako vymením ledky lebo mi nesvietia na vyhrievaní skla a a ni nadrzka :-(((( Cau vytiahni von tie spinace opatrne rozober a vyletujes stare LEDky a das nove mozes pouzit aj inu farbu jak zelenu. napriklad modru,bielu,cervenu. ...no hej ale kde mam zacat? ...to je jedno?..ty to mas prerobene?..myslim mas tam inu farbu lediek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olisoft Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Ahojte poradte mi prosím ako vymením ledky lebo mi nesvietia na vyhrievaní skla a a ni nadrzka :-(((( Cau vytiahni von tie spinace opatrne rozober a vyletujes stare LEDky a das nove mozes pouzit aj inu farbu jak zelenu. napriklad modru,bielu,cervenu. ...no hej ale kde mam zacat? ...to je jedno?..ty to mas prerobene?..myslim mas tam inu farbu lediek? Pohladaj si temu o zmene podsvietenia, pripadne sa tu preberalo ako vybrat tlacitko z pristrojovky. Pozri si to v DP, je dostupna tu na fore. Musis vycvakat plast okolo tlacitok a potom mozes zboku vypacit tlacitka. Rozoberanie uz je o "hrani sa". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts