Gus Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Zdravim,dá se ještě nějak poštelovat spojka když začala klouzat,má 200000 km ,nebo kde sehnat spojkovou sadu za dobrej peníz? Okta RS r.2002 dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stihacka Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Zdravim,dá se ještě nějak poštelovat spojka když začala klouzat,má 200000 km ,nebo kde sehnat spojkovou sadu za dobrej peníz? Okta RS r.2002 dík Nic se na spojce poštelovat nedá, takže koupit novou lamelu a nebo líp celou sadu a na RS určitě něco kvalitnějšího a vyměnit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasteR Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Koupil bych radsi celou sadu - pritlacak , lamela, setrvak i lozisko radsi ....mohl bys to sehnat do 20t,- treba od Sachse... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gus Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 Koupil bych radsi celou sadu - pritlacak , lamela, setrvak i lozisko radsi ....mohl bys to sehnat do 20t,- treba od Sachse... I setrvák? neni to zbytečný? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stihacka Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Koupil bych radsi celou sadu - pritlacak , lamela, setrvak i lozisko radsi ....mohl bys to sehnat do 20t,- treba od Sachse... I setrvák? neni to zbytečný? Jestli se nepletu tak se může i roztrhnout, ale asi bych ho zkontroloval a podle toho bych nakupoval... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub - škodík Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Určitě kup lamelu, přítlačák a ložisko. Kup jen origo díly nebo pak nějakou keramiku ( ale to je brutál cena ). Každopádně nekupuj nějakou druhovýrobu- vymstí se ti to - věř mi, já měnil spojku už 2x a pouze origo opravdu vydrží. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stihacka Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Určitě kup lamelu, přítlačák a ložisko. Kup jen origo díly nebo pak nějakou keramiku ( ale to je brutál cena ). Každopádně nekupuj nějakou druhovýrobu- vymstí se ti to - věř mi, já měnil spojku už 2x a pouze origo opravdu vydrží. Jj, u toho setrváku bych se podíval jen jestli není spálenej, když bude OK, tak nechat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gus Posted November 11, 2007 Author Share Posted November 11, 2007 Tak dnes konečně proběhla výměna spojky :-) .Vyměnit to šlo až překvapivě dobře,akorát mám pocit že ted jde mačkat pedál lechčeji.Je to normální? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stihacka Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Tak dnes konečně proběhla výměna spojky :-) .Vyměnit to šlo až překvapivě dobře,akorát mám pocit že ted jde mačkat pedál lechčeji.Je to normální? Je možný jak se to rozdělalo, tak jste tam určitě něco čistili, tak třeba se tam předtím dřel nějakej bordel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts