kubikzovocia Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 vopred sa ospravedlnujem ak to nie je spravna tema.mam Octaviu I MR02 a chcel by som si do nej doplnit klimatizaciu je to mozne? kolko by to asi stalo? dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prtko5 Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Jo zeptej se Stíhačky ,ten to dělal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Mě stálo na jaře naplnění klimatizace 1.200,- Kč. Záleží taky na tom, kolik se tam doplní média, já ho tam moc už neměl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubikzovocia Posted September 22, 2007 Author Share Posted September 22, 2007 (edited) Mě stálo na jaře naplnění klimatizace 1.200,- Kč. Záleží taky na tom, kolik se tam doplní média, já ho tam moc už neměl. ospravedlnujem sa som to zle povedal chcel by som namontovat klimatizaciu na voz ktory ju este nema dakujem Edited September 22, 2007 by kubikzovocia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Mě stálo na jaře naplnění klimatizace 1.200,- Kč. Záleží taky na tom, kolik se tam doplní média, já ho tam moc už neměl. ospravedlnujem sa som to zle povedal chcel by som namontovat klimatizaciu na voz ktory ju este nema dakujem Aha, tak to jsem tedy z tvé otázky nepochopil. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...;hl=klimatizace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 vopred sa ospravedlnujem ak to nie je spravna tema.mam Octaviu I MR02 a chcel by som si do nej doplnit klimatizaciu je to mozne? kolko by to asi stalo? dakujem na tvé motorizaci kolem 10tis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts