garner Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Dobrý den, hladám informáciu či by trojramenný kožený volant pasoval aj na Octaviu II ročník 2004? Vie mi niekto pomôcť?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke288 Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 proč by něměl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
garner Posted September 23, 2007 Author Share Posted September 23, 2007 proč by něměl? ja neviem, len na str8nke predajcu bolo: Octzavia a Fabia od r.v. 2006, 6e by to bol preklep? Aj podla mna by to malo pasovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke288 Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 já ho mam a mam OII z první výrobní řady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosta1.8 Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Ahoj, raději se informuj u prodejce či v servisu, napadá mě možnost modernizace elektroniky airbagu a možná by si to nerozumělo se starší ŘJ.Hřídel a montážní otvor volantu je zřejmě beze změn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamant Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Garner - ja som to pochopil tak, že je ten volant na Octaviu a na Fabiu až od MR 2006 (teda Fabiu po facelifte, kedy sa menili aj volanty). Ale pasovať bude určite. A keby sa aj dačo menilo, tak maximálne konektor. Napr. u airbagov sedadiel sa menil od MR 2007 konektor. Inak nič. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
garner Posted October 13, 2007 Author Share Posted October 13, 2007 Garner - ja som to pochopil tak, že je ten volant na Octaviu a na Fabiu až od MR 2006 (teda Fabiu po facelifte, kedy sa menili aj volanty). Ale pasovať bude určite. A keby sa aj dačo menilo, tak maximálne konektor. Napr. u airbagov sedadiel sa menil od MR 2007 konektor. Inak nič. Dúfam že bude pasovať, minulý týždeň som ho objednával z Čiech, a teraz už čakám ako malé decko. Mal som trochu pochybnosti, pretože v Skdoa servise v Komárne som sa vypytoval. SAmozrejme majú len na objednávku a za nekresťanské peniaze. Ale podľa mňa bude pasovať. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts