Janina Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 18.-21.10.2007 se koná v Praze Holešovicích Autoshow Praha, 20.10. je tuning sraz? Jdete někdo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gismo Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 18.-21.10.2007 se koná v Praze Holešovicích Autoshow Praha, 20.10. je tuning sraz? Jdete někdo? jj, viz http://tuningsraz.cz/. Ja jedu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kláca Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 taky jedu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maca Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 taky jedu také bych chtěl,ale nevim jestli do té doby vyřešim to co napáchal muj pes,jinak nejedu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kláca Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 taky jedu také bych chtěl,ale nevim jestli do té doby vyřešim to co napáchal muj pes,jinak nejedu tak budeš mít škrábance no, de voprd, já to mám taky vomrdaný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maca Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 taky jedu také bych chtěl,ale nevim jestli do té doby vyřešim to co napáchal muj pes,jinak nejedu tak budeš mít škrábance no, de voprd, já to mám taky vomrdaný vim že jde o ho..o,ale sere mě to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gismo Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 taky jedu také bych chtěl,ale nevim jestli do té doby vyřešim to co napáchal muj pes,jinak nejedu tak budeš mít škrábance no, de voprd, já to mám taky vomrdaný vim že jde o ho..o,ale sere mě to doufam, ze v te dobe budu mit uz doresenej naraznik. Uz je to hruza bejt vsude s nedodelavkou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kláca Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 taky jedu také bych chtěl,ale nevim jestli do té doby vyřešim to co napáchal muj pes,jinak nejedu tak budeš mít škrábance no, de voprd, já to mám taky vomrdaný vim že jde o ho..o,ale sere mě to sere to no, to určitě!!, ale nejet kuli tomu na sraz to zas ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maca Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 taky jedu také bych chtěl,ale nevim jestli do té doby vyřešim to co napáchal muj pes,jinak nejedu tak budeš mít škrábance no, de voprd, já to mám taky vomrdaný vim že jde o ho..o,ale sere mě to sere to no, to určitě!!, ale nejet kuli tomu na sraz to zas ne Už jsem se zaregistroval Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kláca Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 taky jedu také bych chtěl,ale nevim jestli do té doby vyřešim to co napáchal muj pes,jinak nejedu tak budeš mít škrábance no, de voprd, já to mám taky vomrdaný vim že jde o ho..o,ale sere mě to sere to no, to určitě!!, ale nejet kuli tomu na sraz to zas ne Už jsem se zaregistroval já etě ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maca Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 taky jedu také bych chtěl,ale nevim jestli do té doby vyřešim to co napáchal muj pes,jinak nejedu tak budeš mít škrábance no, de voprd, já to mám taky vomrdaný vim že jde o ho..o,ale sere mě to sere to no, to určitě!!, ale nejet kuli tomu na sraz to zas ne Už jsem se zaregistroval já etě ne to mě ani nepřekvapuje pane kolego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_ek Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 možná se mi povedlo taky zaregistrovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka3 Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Asi se na vás přijedu podívat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gismo Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 tak sem se zaregistroval, byl to ale porod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kláca Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 taky jedu také bych chtěl,ale nevim jestli do té doby vyřešim to co napáchal muj pes,jinak nejedu tak budeš mít škrábance no, de voprd, já to mám taky vomrdaný vim že jde o ho..o,ale sere mě to sere to no, to určitě!!, ale nejet kuli tomu na sraz to zas ne Už jsem se zaregistroval já etě ne to mě ani nepřekvapuje pane kolego však normálka no Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olin Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Také přijedu a beru i Pata a Mata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kláca Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 tak už sem se konečně taky regnul, snad nebude ještě sníh(unás hlásili už na tenhle víkend :-((( ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikubene Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Na Autoshow jedu. Vystavovat nebudu. Není se čím pochlubit. Přijdu okouknout ty vaše miláčky. Nikoho tady z fóra neznám, ale třeba poznám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janina Posted October 14, 2007 Author Share Posted October 14, 2007 (edited) Na Autoshow jedu. Vystavovat nebudu. Není se čím pochlubit. Přijdu okouknout ty vaše miláčky. Nikoho tady z fóra neznám, ale třeba poznám. Jo tak nějak, nemám taky co vystavovat, takže se podivám na vás:-) Škoda že tam asi nebude nikdo koho znam Edited October 17, 2007 by Janina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maca Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 asi pojedu rapidem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gismo Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Sem stejne zvedav, kdo vsechno dorazi. Odsud z fora znam jen malo lidi, lae rad poznam dalsi Snad se uvidime. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejvier Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Já se tam přijdu podívat.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_ek Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 kláca: woe kde si dáme sraz? pojedu z MB a v kolik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kláca Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 kláca: woe kde si dáme sraz? pojedu z MB a v kolik? nekoukal jsem v kolik to začíná, ale chci vyrazit nějak brzo, musim bejt zase brzo zpátky v jbc si nějak kólnem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_ek Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 kláca: woe kde si dáme sraz? pojedu z MB a v kolik? nekoukal jsem v kolik to začíná, ale chci vyrazit nějak brzo, musim bejt zase brzo zpátky v jbc si nějak kólnem o.k. taky jsem pro vyrazit brzo. Doufám, že se v pátek veček neumrtvím moc . si kólnem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts