Velouš Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Chlapi poraďte,kdo můžete.Po zapnutí zapalování je slyšet u motoru jak se čerpá palivo,asi 5 sekund a pak vypne,ale dál se ozývá pískání,které vychází asi někde z prostoru u škrtící klapky,trvá to asi 30sekund a potom to cvakne a je klid.U předchozí Octávie mi to tak nepískalo.Je to normální,nebo je to chyba a něco se hlásí že odejde???Palivový filtr jsem vyměnil. Octavia 1.8T 20V Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeneburg Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 no,na O1 2.0 to dela, je to servo skrtici lapky, teda ted to uz nejaku dobu nedela, ono to vlastne nedela nic. Asi to bude stretem s autobusovou zastavkou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Chlapi poraďte,kdo můžete.Po zapnutí zapalování je slyšet u motoru jak se čerpá palivo,asi 5 sekund a pak vypne,ale dál se ozývá pískání,které vychází asi někde z prostoru u škrtící klapky,trvá to asi 30sekund a potom to cvakne a je klid.U předchozí Octávie mi to tak nepískalo.Je to normální,nebo je to chyba a něco se hlásí že odejde???Palivový filtr jsem vyměnil.Octavia 1.8T 20V Taky mi to píská. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinRS Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Normální jev.......................:-)))))))))))))))))))))1.8T a 1.8TRS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazz Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Je to normální dělá to i felda 1.6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtrack Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Je to normální dělá to i felda 1.6 Fabia 1,2-47Kw taky normální jev dělá to ikdyž vypneš motor.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts