Přejít na obsah

Zadne dvere...


ozzy

Doporučené příspěvky

Ahojte...prosim vas zas o radu:-( ...dnes sa mi stalo že otvaram dvere centralom a vsetky okrem zadnych pravych sa mi otvorily...a neviem že co s tym teraz?...skusal som zvonka otvorit no neslo to...mozno zvnutra by sa aj otvorily lebo cuplik isiel smerom hore ale bal som sa lebo čo ked sa nezavru dvere potom ked ich otvorim no a na noc nechat auto otvorene pred panelakom...!!! poradte co s tym?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někde se tu o podobném problému psalo. Myslím, že to bylo v sekci elektrika a tuším, že Cosby to měl celkem zmáknuté. Ale nejsem si jist. Zkus to prohledat, nebo ho oslovit. kol107

...no dnes som otvoril konecne dvere!!!....ako?...skuste hadat ..........a co nasledovalo potom?........hm... :-) vybral som zamok vycistil namazal a je to ok!!!! ...nechcite vediet co tam bolo za spinu...hned som rozobral aj ostatne zamky, a asi na poslednu chvilku lebo by sa mi zasekli aj tie dvere!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...