Přejít na obsah

Stříbrné lišty v interiéru


Jirik.DC

Doporučené příspěvky

Mne ta nová,asi vodou riediteľná farba na alu pripadá že je skôr mierne do siva(šeda) ,ako do karbonu a origo je bielostrieborná,ktorá sa mi rozhodne páči viac a pôsobí hodnotnejšie.

Skôr by som prijal takýto material

5039-2008-01-23-22-25-31.jpg

Editováno: , autor: Nikita1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Tak možno bolo... a možno by som potom chcel aj tie lišty v karbóne... ;-)))

A nad tými madlami rozmýšlam aj z dôvodu opotrebovania, keďže auto používam ako taxík a ľudia sú všeliakí.... ;-(((

Z tohto dôvodu uvažujem aj o miskách pod kľučky, síce sa mi to až tak moc napáči, ale lepšie keď mi prsteňom niekto poškriabe tú misku ako lak... lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

<P>

 Tak me uz zacaly srat ty poskrabany listy v interieru a dal jsem se do dila, nekdo z fora mi dal typ jak rozebrat bocni okrasny listy - musi se odvrtat po oddelani tapecu a pak nasroubovat samorezkama, takze sem se vcera nasral a pac je auto v lakovne, ukradl sem jim tam tapecy a okrasny listy a jal se dila. Madla sem si zkousel striknout v zime do karbonu ale moc se to nepovedlo protoze jsou moc zahnuty, takze pudou spatky do cerne leskle, a ostatni jako listy, popelnik, ramecek saltrpaky a ramecek kolem radia pude do stribrne leskle.  Jen se bojim ze pri nocni jizde se mi v tom budou odrazet poulicni lampy ale snad to nebude tak hrnozny.

Foto jak jsem odvrtal listy a foto obrousenejch dilu, a fotka moji Black lady jak je pripravena na opravu laku - rez je svine ale je to na zaruku, dneska to dam do zakladu na plasty a do plnica kdyz bude cas a pres vikend do barvy, pak to necham v lakovne zalakovat bezbarvym autolakem a bude to. Mel sem tak udelany i ty kliky a drzi to jak blazen a i ted po tom co sem je brousil sem se na ten karbon dekor neprobrousil, takze ten lak je super ochranej a tvrdej.

</P><P><BR></P><P>Ha tak sem si tu prosel poradne odkazy a kliky pudou do stribrne a bude to bomba, zahlidl sem to tu jako kit na kliky a moc se mi to libi takze budou stribrny i kliky i listy a kdyz to bude vypadad dobre tak olakuju i zadni popelnik aby to nebylo jak pest na oko.</P>

post-43178-1271406181,0838_thumb.jpg

post-43178-1271406192,4633_thumb.jpg

post-43178-1271406217,9008_thumb.jpg

post-43178-1271406243,9538_thumb.jpg

post-43178-1271406262,0344_thumb.jpg

post-43178-1271406312,1984_thumb.jpg

Editováno: , autor: Cizap
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Vypadá to stejně jako origoš? Jakou barvou jsi to stříkal? Já mam odřenou jen tu u řidiče chtěl bych aby to bylo stejné jako ostaní lišty

Editováno: , autor: kadli
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 Popravde nevim jestli je to stejny jak origo ale asi ne, uz jen proto ze sem to strikal a pak nechal prelakovat takze je to leskly, jinak barvu sem pouzil motip stribrnou na disky kol. Ale kdyby sis asi nechal namichat barvu dle origo tak by to slo nastrikat jenom jednu listu a molo by to bejt ok. Ja to resil takto pac sem toho mel vic a chcel sem aby to bylo vsechno stejny a jak novy. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...