Přejít na obsah

Fabia - zabezpečení proti odcizení


peterka

Doporučené příspěvky

Vim že vraky se kradou taky, nám před rokem ukradli starou škodu 110L. Ale já nemyslel přímo vrak a věci který jsem tam vypsal odradí běžný zloděje. Malý zlodějíčky odradí nějaký to vyditelný zabezpečení, zloděje na zakázku ty úpravy (pokud si někdo nevyhlídne právě vaše auto), krádeže na náhradní díly trochu odradí ty najetý km a škrábance, pokud máte třeba fábii, která stojí všude... Ale jinak sem slyšel o nějakym systému, kterej nevim jak se menuje a kolik stojí, ale bojej se ho i zloději. Na první pohled prej neni vůbec poznat a zloděj nepozná nic, dokud neusedne do vozu a nepokusí se nastartovat. V tu chvíli ho auto neprodyšně uzamkne a zablokuje uvnitř. Snahu utéct blokujou i speciální fólie na oknech. Zároveň systém upozorní majitele nebo přímo policii. Ale jak to přesně funguje a detaily o tom nevím, ale určitě tu někdo, kdo to ví, je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No , přesně to bych chtěl ! A nemohlo by to foukat do kabiny slznej plyn ? A kde se to sežene ?

O tom slzáku do kabiny už sem taky něco slyšel, ale nevim jestli ve spojení s tímhle. Taky mi napadlo, že dobrá věc je, namontovat obyč alarm, ale sirénu neumístit ven, ale někam dovnitř a tak, aby jí hned tak někdo neodpojil.... Zjoděj by si pak rozmyslel co je mu cenější, jestli sluch, nebo tohle auto....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Alarm, zámek zpátečky, zámek na pedály, tyč na volant, pískování skel, tajný vypínač, satelitní vyhledávání Sherlog, hlídané parkoviště pod kamerovým systémem a botičku. ;)

Vyzkoušeno, funguje, jenom mi trvá asi pět minut než odjedu - dost nepraktické, hlavně když jezdím se ženou po nákupech...

Od té doby co mám svého Juniora takto zabezpečeného, mohu konečně klidně spát. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

JE TO UŽ ASI PASÉ ODPOVÍDAT NA STARÉ DOTAZY, ALE JEDNA ZKUŠENOST ASI NEZAPADNE. AD 1) Pojistit proti krádeži, ale jen bez identifikačních znaků (jako pískovaná skla atd). Ad 2) alarm, zpátečku, imobiliser - to mají pojišťovny rády. Když ke krádeži přesto dojde je lepší PN a pojišťovna platí. Když najdou u pachatele už jen pískované sklo, chce většinou škodu hodit pojišťovna na pachatele a vy "berte-kde nic nerosteůp , odmítnout převzít nalezené pískované boční sklo nemůžete!!Takže zbydou jen oči pro pláč. :kol-29::kol-29:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

ake zabezpecenie sa oplati dat si do starej fabie ? i ked nema velku hodnotu, nerad by som o nu prisiel. auta sa tu kradnu casto a  staru fabku nikdo nepoisti. na mojej predchadzajucej som mal construck zamykanie riadiacej paky. celkom sa my to pacilo. ale to som tam mal uz zakupene s autom. kolko to asi stoji to dodatone namontovat ? alebo co je este vyhodna alternativa zabezpecenia ? viem, ze ked nikedo chce, ukradne hoci co, ale na co im to ulahcovat a asi si vyberu radsej menej zabezpecenu. zlodeji. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...