Přejít na obsah

Zkušenosti s www.skoda-dily.cz


johnxx

Doporučené příspěvky

To Stejski: Vcelku se s Tebou stotožňuji, ale co jsi čekal od "makarónů"? Nelze od nich čekat nic jiného než podraz, ale bohužel v EU to nejsou jen oni!!! :aggressive: Myslím, že v Plzni toho moc nezjišťovali, možná by bylo dobré jim poslat Tvoji námitku, aby se zamysleli, ale jinak já když jsem od nich něco bral, tak jsem činil dotaz na původ a byli docela vstřícní. Měj se! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Díky za postřeh stejski, už jsem chtěl UFI objednat.. Jeste by me, ale zajimalo co jse pod vyrobcem EU schováva, budu jim muset napsat. Jinak skoda-dily.cz naprosto vse zatim v poradku a rad od nich beru, jen v posledni dobe zjistuji ze jejich dobre ceny nejsou opravdu nejlevnejsi. Jak jiz bylo receno, cc-autodily jsou na tom s cenami někdy líp, ale u všech dílů to rozhodně neplatí! Jinak skoda-dily.cz má několikrát do roka akce kdy při nakupu nad 1000 neplatite postovne a nad 2000 vetsinou dava darky v podobe autokosmetiky apod. čímž se dá vslatne taky oproti konkurenci ušetřit

Editováno: , autor: schomi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

no koukám že já musim první napsat negativní zkušenost, nevím jestli se to stalo jen mě nebo takhle očůravají i ostatní ale dost mě naštvali, koupoval jsem tam pár dílů, ale u dvou mi neposlali originální díly které jsem chtěl a zaplatil, konkrétně měrka oleje, měla na sobě popis toptran nebo tak něco a ani žádný číslo, ještě k tomu jsem zjistil že byla o 5mm kratší takže ukazovala špatně, takže jsem jí zahodil a jel do autorizáku radši, pak jsem tam objednával čidlo teploty chladící kapaliny, opět jsem objednal a zaplatil orig., přišlo, mělo na sobě číslo tak jsem si říkal v pohodě, jenže za dva měsíce opět odešlo, dnes jsem radši zajel do autorizáku pro nový, a koukám že vypadá úplně jinak než to ze škodadílů, má na sobě loga automobilek a další popisky, takže tamto byla zas nějaka čína nebo co, neposlali mě jí ani v orig krabičce. tímto s nima končím a zkusím raději cc-autodíly, budu kupovat rozvody a opravdu nechci platit orig. a dostat nějakou čínu a čekat kdy se to pos... doufám že cc-autodíly nebudou místo orig. dĺů posílat něco jiného, ale když koukám na ty ceny jsem docela na pochybách, takhle levný orig. věci jsou dost podezřelí, kolikrát to obyčejný člověk nemůže poznat dokuď nedrží v druhé ruce opravdu originální díl, jediná jistota je přímo škodovka asi :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no je jasný že originál prodejce Škoda nebude asi levný, to žádná automobilka, ale mě prostě štve že člověk si chce dávat do auta jen originální díly platí za ně ale kde kdo se ho snaží oblafnout, pošlou neoriginální a myslí si že člověk na to nepříjde, a kdyby přišel tak se omluví a pošlou správný(ale to bude malí procento lidí takže na tom furt vydělají), možná že u některých důležitějších dílů si radši připlatím škodovce ale budu mít jistotu že to je opravdu originál, a né nějaký podvrh nebo se strachovat jestli jo nebo ne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, já hlavně reagoval na toto:

...doufám že cc-autodíly nebudou místo orig. dĺů posílat něco jiného, ale když koukám na ty ceny jsem docela na pochybách, takhle levný orig. věci jsou dost podezřelí,...

Jako myslel jsem, že cc-autodíly nemusí být podezřelé levní, ale naopak, že Škoda prodejce svinský drahý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo já vím, ale který originální prodejce není žejo, naopak Škodovka má ještě levnější díly než třeba hyundai a jiný automobilky, když to srovnáte s jinými tak to tak hrozný není, ale když to porovnáte třeba s těmi škoda-díly atd tak jsou samozřejmě dražší, ale je to riziko že se může stát co mě, že si člověk objedná orig. díl ale příjde mu jen hodně podobný a tak si toho nevšimne a neřeší to, nevím jestli to byla náhoda a hned 2x, nebo schválnost a normálka díkyž čemu si dovolí tak srazit ceny :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na skoda-dily.cz mají na výběr z několika variant (čína, polsko, originál apod.)... Já objednávám origo a vzdycky mi přislo origo, takže fakt spokojenost. Jenom jednou se mi stalo, že mi místo levého čepu poslali pravej, ale to je drobnost a než jsem jim ho stačil poslat zpátky, tak jsem měl doma ten správnej :-)

felos: Jinak na rozvody zkus www.hamar.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak se tu musím omluvit, to čidlo totiž skutečně originál bylo(sypu si popel na hlavu :) ), ale nechápu jakto že odešlo po asi dvou měsících.... takže akorád co bylo objednáno orig. a přišla něco jinýho byla ta olejová měrka, která byla ještě k tomu jinak dlouhá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Jelikož mi byla má záporná zkušenost s www.skoda-dily.cz z neznámého důvodu smazána, dávám ji sem znovu a dělám si i scereeny.

Vše jsem již popsal na Heuréce, tak ještě pro pány zde.

Moje vyjádření:

Z e-shopu došel jiný typ katalyzátoru, než jsem objednal, i když jsem byl před uskutečněním objednávky prodejcem ubezpečen, že dojde ten, co mají na fotografii v e-shopu.

Objednával jsem výrobce "Česká republika" bez příruby, dle fotografie a ujištění prodejce. Došel nějaký univerzální, dle fotek polský, který byl odstupňován od průměru 45 po 55 mm a musel se pracně upravovat. Buhužel auto bylo na zvedáku, starý katalyzátor venku, tak jsem jim to nemohl vrátit.

Kdybych si chtěl koupit podobný polský šmejd, sehnal bych ho minimálně o půlku levněji. Tímto jsem díky tomuto e-shopu www.skoda-dily.cz přišel minimálně o polovinu vydaných peněz a přijdu o další tím, že díky nutnosti montáže toho šmejdu, budu muset další opravu výfukové soustavy dělat mnohem dříve, což bude stát mnoho dalších peněz.

Proto u www.skoda-dily.cz nedoporučuji díly nakupovat, jinak dopadnete stejně.

Reakce obchodu Škoda-díly.cz:

Dobrý večer, o tomto problému víme, jelikož jste nás kontaktoval e-mailem/telefonicky. Nikde však již nezmiňujete, jak jsme se k problému postavili - že jsme Vám nabídli kompletní vyřešení celé záležitosti formou výměny dílu za správný a úhradu všech nákladů, které Vám celou situací vznikly. Toto řešení jste odmítl a my bohužel nic více nabídnout nedokážeme, není co. Hezký večer.

Moje reakce na prodejce www.skoda-dily.cz v diskuzi na Heuréce:

"Dobrý večer, o tomto problému víme, jelikož jste nás kontaktoval e-mailem/telefonicky. Nikde však již nezmiňujete, jak jsme se k problému postavili - že jsme Vám nabídli kompletní vyřešení celé záležitosti formou výměny dílu za správný a úhradu všech nákladů, které Vám celou situací vznikly. Toto řešení jste odmítl a my bohužel nic více nabídnout nedokážeme, není co. Hezký večer."

Prodejce www.skoda.dily.cz zde záměrně lže, že nabídli kompletní vyřešení celé záležitosti formou výměny dílu za správný a úhradu všech nákladů, které Vám celou situací vznikly.

Nabídli pouze výměnu dílu, když věděli, že auto je na zvedáku, uříznutý starý katalyzátor a já už vlastně nemám jinou možnost, než ten polský šmejd tam dát.

Když jsem jim tedy dnes navrhl řešení, že mi pošlou nový přední díl, který již po montáži toho polského šmejdu nepůjde použít a k tomu správný a mnou zaplacený katalyzátor s tím, že jim zašlu tu polskou náhražku, tak mi pan Miroslav Jakovec řekl, že nic takového neudělá - to je jejich představa o kompletním vyřešení celé záležitosti formou výměny dílu za správný a úhradu všech nákladů.

Proto všem doporučuji, dávejte si dobrý pozor na to, co v www.skoda-dily.cz objednáváte a vše kontrolujte. Jinak dopadnete jako já.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Člověče, tak proč jsi tam ten polský šmejd montoval?? Chápu, že jsi měl auto na zvedáku, ale když mi přijde něco co nechci, to přece nebudu za každou cenu montit na auto, abych byl pak naštvaný, že mi to prodejce nechce vzít zpět. Což je ostatně logické, když už jsi ten díl použil.

Ta firma udělala chybu, že Ti poslala špatný díl - otázkou je zda-li omylem, nebo záměrně. A ty jsi udělal chybu, žes ten špatný díl použil.

To je jako bys přišel do Mekáče objednal si jahodovou zmrzlinu, oni Ti dali omylem čokoládovou, tys ji polízal a pak chtěl vrátit, protože jsi chtěl vlastně jahůdku.

Co má pro Tebe teď ta firma udělat?

Podle mě by se měli omluvit a dát Ti slevu na další zboží. A Ty už příště nepoužívej, co nechceš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky si myslím, že jsi měl katík vrátit a počkat den, dva na nový a chtít zaplatit třeba taxika, což byti asi neuznali, ale určitě jsi tam neměl montovat to, na co teď nadáváš. V době montáže jsi to musel vědět, že s tím budeš mít v budoucnu trable.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, věřte, že kdyby ten čas byl, určitě bych to tam nedával. S autem na zvedáku a uříznutým starým katalyzátorem nemá člověk na výběr. Nejvíc jsem naštvaný z toho, že se každý z těch lidí, s kterými jsem mluvil na www.skoda-dily.cz se vymlouval na chybu dodavatele. Tím dali jasně najevo jakou firemní politiku mají nastavenou a domnívám se, že zaslání jiného (horšího) dílu bylo záměrné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Těžko Ti těď spílat, je to situace, která nasere a všichni se po Tobě jen vozí a radí jak by to udělali lépe, což Tobě už nepomůže.

Nicméně se přidám k nim a řeknu k tomu to, že auto bych zvedal a řezal až bych měl fyzicky v ruce a viděl na vlastní oči věc, kterou chci na auto namontovat.

Znám takové jednoduché přísloví: "Práce chvatná, hov*o platná."

Kde jsi tak spěchal? Stačilo zvedat a řezat až s novým v ruce.

Opravu pak odložit, když to do teď jezdilo tak ten týden by to jezdilo dál a určitě by jsi se s nima domluvil.

Je těžko říct, jestli to od nich byl záměr nebo jen omyl.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Ja mám tiež skúsenosť so Škoda-díly.cz ale zápornú. Objednal som si 2ks spodkov zrkadiel pre Octaviu 2 http://www.skoda-dily.cz... a jeden prišiel v poriadku a jeden bez káblika. Bez káblika sa funkčne nedá použiť. Po telefonickej reklamácii sa tento obchod ani neunúval odpovedať. Naviac tieto originálne diely, sú polske diely. Po skúsenosti so Škoda-díly.cz maximálne nabádam kupujúcich k opatrnosti. Lepšie je si priplatiť a kúpiť diel v kamennom obchode pekne z rúčky do rúčky ako kúpiť cez internet (mačku vo vreci) lacnejšie a potom ešte raz v kamennom obchode. Ak by sa mi toto stalo na Slovensku veci by som si vyriešil inak ale Plzeň je dosť daleko. Možno raz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...