Ludvíček Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Oslovuji tímto všechny octaviany (samo, že prioritně majitele O II RS ) ať sem pověsí fotky či názory k O II RS kterými jezdí, nebo které viděli (nafotili) - ať tu my příznivci RS máme přehled a pokoukáníčko byť zatím O II RS nevlastním začnu jednou firemní barvou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludvíček Posted September 25, 2007 Author Share Posted September 25, 2007 a ještě pro pořádek toho předváděcího a testovacího bělouše z Boleslavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentadius Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 byť zatím O II RS nevlastním začnu jednou firemní barvou Jedná se o TFSI jen tak pro info Zitra taky něco přihodím ... Teď nejsem na svým PC. Jinak dobrej nápad na topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludvíček Posted September 25, 2007 Author Share Posted September 25, 2007 byť zatím O II RS nevlastním začnu jednou firemní barvou Jedná se o TFSI jen tak pro info Zitra taky něco přihodím ... Teď nejsem na svým PC. Jinak dobrej nápad na topic a přiznám, že pro mě i tak trochu inspirace , brousím si příští rok zuby na O II RS (asi kombajn) a pořád laboruji s barvou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentadius Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 a přiznám, že pro mě i tak trochu inspirace , brousím si příští rok zuby na O II RS (asi kombajn) a pořád laboruji s barvou Zůstaň věrnej "yellow submarine" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludvíček Posted September 25, 2007 Author Share Posted September 25, 2007 a přiznám, že pro mě i tak trochu inspirace , brousím si příští rok zuby na O II RS (asi kombajn) a pořád laboruji s barvou Zůstaň věrnej "yellow submarine" no zatím to je no.1 ale přiznávám, že občas přemýšlím nad černou nebo modrou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentadius Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 (edited) a přiznám, že pro mě i tak trochu inspirace , brousím si příští rok zuby na O II RS (asi kombajn) a pořád laboruji s barvou Zůstaň věrnej "yellow submarine" no zatím to je no.1 ale přiznávám, že občas přemýšlím nad černou nebo modrou Můj názor: ČERNÁ - je elegantní barva, ale RS-ka na ni moc nevynikne, je na ni vidět každej čmouh a prach MODRÁ - snad nejhezčí barva na Oktávce, ale je moc profláknutá = má ji každej Já osobně bych volil mezi žlutou a bílou. V dnešní době si udělá z bílé, černé a červené RSo každej Edited September 25, 2007 by pentadius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Oslovuji tímto všechny octaviany (samo, že prioritně majitele O II RS ) ať sem pověsí fotky či názory k O II RS kterými jezdí, nebo které viděli (nafotili) - ať tu my příznivci RS máme přehled a pokoukáníčko byť zatím O II RS nevlastním začnu jednou firemní barvou Přiznej se kdepak jsi vzal tyhle fotky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentadius Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 2.0 TDI 125kW DPF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentadius Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Fotka interiéru s jedním řidičem co vypadá jako minda Neznámá setkání žlutého druhu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentadius Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Sice to tu už někde bylo, ale patří to jistojistě sem ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentadius Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Ještě něco co tu možná nebylo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludvíček Posted September 27, 2007 Author Share Posted September 27, 2007 Oslovuji tímto všechny octaviany (samo, že prioritně majitele O II RS ) ať sem pověsí fotky či názory k O II RS kterými jezdí, nebo které viděli (nafotili) - ať tu my příznivci RS máme přehled a pokoukáníčko byť zatím O II RS nevlastním začnu jednou firemní barvou Přiznej se kdepak jsi vzal tyhle fotky... že bych je stáhl někde z fóra??? , nevydávám je za svoje, ale hrooozně se mi to v policejní úpravě líbí - nic proti Mondeu STi ale kurňa jsme v čechách. A přiznávám, že jsem ji ještě na silnici neviděl..) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludvíček Posted September 27, 2007 Author Share Posted September 27, 2007 Fotka interiéru s jedním řidičem co vypadá jako minda Neznámá setkání žlutého druhu kurňa, krasavice..) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludvíček Posted September 27, 2007 Author Share Posted September 27, 2007 Fotka interiéru s jedním řidičem co vypadá jako minda Neznámá setkání žlutého druhu kurňa, krasavice..) tak jsem našel ještě nějaké fotky (nefotil jsem já ), tak dávám na skouknutí [attachmen =41343:rsbmw5.jpg] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentadius Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 tak jsem našel ještě nějaké fotky (nefotil jsem já ), tak dávám na skouknutí MŇAM MŃAM Ty jsou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doli Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Vecer sem taky neco prihodim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludvíček Posted September 27, 2007 Author Share Posted September 27, 2007 ještě jsem vyšťoural tuhle fotku z netu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doli Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 ještě jsem vyšťoural tuhle fotku z netu Mensi uz si tam nenasel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentadius Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 ještě jsem vyšťoural tuhle fotku z netu Myslím že to byla studie v kombajn:u na brněnským výstavišti ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doli Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 ještě jsem vyšťoural tuhle fotku z netu Myslím že to byla studie v kombajn:u na brněnským výstavišti ... Poznam tak ze je to bily RSo...vic uz ne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludvíček Posted September 27, 2007 Author Share Posted September 27, 2007 ještě jsem vyšťoural tuhle fotku z netu Myslím že to byla studie v kombajn:u na brněnským výstavišti ... Poznam tak ze je to bily RSo...vic uz ne! sorry , jsem si nevšiml jak je to velká (malá) fotka a teď jsem už na noťasu a v něm to nemám..) jj má to být RS v kombajnu a snad i to Brno sedí..), až budu v práci tak sem dám nom.velikost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamant Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Ludvíček, to sú moje fotky, aj tá biela v MB (BTW to nie je predvádzačka, ale kohosi firemné auto ). Inak vo vlákne o mojej OII RS tie fotky sú. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirkaK Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Ludvíčku , ty čudlíčku, fotky se krást nemají !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludvíček Posted September 29, 2007 Author Share Posted September 29, 2007 Ludvíček, to sú moje fotky, aj tá biela v MB (BTW to nie je predvádzačka, ale kohosi firemné auto ). Inak vo vlákne o mojej OII RS tie fotky sú. sorry, já je měl stažené už delší dobu (tušil jsem že od někoho z fooora ), tož se omlouvám, nebyl v tom zlý úmysl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts