Přejít na obsah

Octavia II RS


Ludvíček

Doporučené příspěvky

Tak to chce hodne sikovnosti, aby byly rozbite oba blatniky, obe svetla, naraznik a nejspis i kapota a pritom nebyly vystrelene airbagy ... Ale nerikam, ze to nejde :palec2:

moji mame se to povedlo, pichla to mezi dva stromy lollol svetla v dupe, blatniky taky a kapota tez ohnuta trosku a naraznik samo taky, takze vite jak na to kluci..dva stromy od sebe cca 170cm :smich::smich:

jinak co se tyce RS FL... je to mnohem lepsi nez klasicky korejcak, ale porad je to divny, nepusobi to na me vubec sportovnim dojmem, jen ten naraznik, ale ten nekorespenduje se zbytkem predku :(

Editováno: , autor: Michal K.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, takhle jak je to vedle sebe, je to hodne vyrazny :( Pritom zezadu je to nadhera. Jeste asi doplnim ten svuj popis o par prispevku vejs - ten trend "tady oblinka, tady boulicka, tady kus plastu navic, tady udelame vlnku a strcime na to velkou masku a jeste vetsi svetla a slepime tri designovy navrhy dohromady a dav to bude kupovat" - chjo :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...