Přejít na obsah

Octavia II RS


Ludvíček

Doporučené příspěvky

Spomeň vlka a vlk za dverami :)

Dnes som práve videl niečo podobné, akurát lakovanú mal len prednú časť nárazníka.

to na tvojom obrázku má jednu chybičku - čierne lišty, k tomuto už podľa mňa patri RS/FL lišty. ale inak super :)

A ja som to pôvodne myslel inverzne, že farba auta by bola čierna, alebo antracitova.

Editováno: , autor: Luďa
Necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravím všechny příznivce Octavie RS,

Asi před rokem jsem se stal šťastným majitelem RSka s naftovým agregátem pod kapotou. Pro přečtení pár diskusních příspěvků jsem byl docela překvapen, kolik řidičů, majitelů by volilo benzínovou variantu. Já jsem byl stejného názoru, kor když jsem měl na víkend tenkrát horkou novinku O II RS TSFI. Jenže rok se sešel s rokem a názor se také rapidně změnil. Po vlastnění jen benzínových aut - v neposlední řadě Passat V6, který si například na rozjezdu s benzinovým RS pohrál jako pr.. :) , jsem dal nakonec přednost naftě. Zní to zvláštně, ale vedly mě k tomu pádné důvody. Ano, házejte na mne kameny – projev motoru, zvuk, zátah a výkon jistě u nafty nenajdete, ale dle mého názoru RS není žádný sporťák, avšak obyčejně neobyčejná Octavia, u které mi přijde 200 koní – a to se nezlobte, zbytečných. Pokud bychom hovořili například o trvalé čtyřkolce s hodnotou alespoň okolo 240 koňských sil, tak zde nebudu ani tento příspěvek publikovat. Jenže RS tímto nedisponuje a tak mi nafta přišla rozumnější a můžu vám říct, že toho rozhodně nelituji. Spíše naopak, 2.0 Tdi CR mne překvapil nejen svým projevem, ale i hodnotami, které s ním dosahuji. Jezdím často ve městě, ale i na okreskách a i slabším výkonem si dokážu auto užít a ještě se usmívám při zhlédnutí ukazatele spotřeby- ta je velkou devízou. Například do práce jezdím okolo 5 litrů normální jízdy, což bych u TSI nedosahoval nikdy. Otázka pak vzniká, jaký teda motor je do Octavie RS lepší? S příchodem CR u mě vede kupodivu nafta, protože kdybych chtěl benzínové auto okolo 200 a výše koňských sil, volil bych asi jiné náčiní, se kterým si můžete dát i tu nějakou „domácí RZ“. Takže heslo nafta patří do kamen/traktoru se u mě mění na RS = rychlé saze!

Asi jsem při psaní tohoto diskusního příspěvku o pár let zestárl a všichni benzíňáci mne ukamenují, ale je to jen můj subjektivní názor. Všem přeji mnoho šťastných kilometrů s okřídleným šípem ve znaku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak na zelenou na OII rs jsem docela zvedavej. Na Fabce je paradni a autu sedne, jak prdel na hrnec - jeste, kdyz je kombinovana s cernou nebo bilou. Ovsem, jak bude pusobit na OII rs, to si nedokazu predstavit (virutalek pro predstavu velmi dobry). Pred casem jsem videl obyc jednickovou Octavii v teto zelene a vypadalo to, jak bych to rekl, trosku "prdelne". Vice mi zelena rally sedne k mensimu autu. Spis se ale tesim na novej interier, kterej ma byt prosivanej cervenou kuzi. Doufam, ze chlapci v MB zlepsi torsku zpracovani, protoze muj cerny je nic moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak Cinanom to je asi jedno lol Ale podla mna tie hranate zrkadla nepasuju k oblym prednym svetlam...

bluebull46: to bude len presivanie cervenou nitou, pokial viem, nie cervena koza :help:

Ano, mas pravdu - prosivane niti. Bohuzel jsem pri psani myslel na kuzi a pak pisu takovy kraviny. I tak jsem zvedavej :) i na tu rally zelenou :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdyz uz jsme u tech sedacek, co pouzivate za pripravek, aby kuze na sedadlech nepraskala, hlavne na bocnicich, kde je nejvice namahana nasedanim a vysedanim. omlouvam, se jestli je nekde toto konkretni tema. Ale treba tema pouze o RS jsem nenasel. Diky

Editováno: , autor: Tofik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Když už jsme u těch barev na OII RS, tak kdyby jste si kupovali rso, tak jakou barvu by jste si dali? Teď neberu v potaz tuhle novou zelenou. Já bych šel asi do kombíka a do barvy buď černou nebo žlutou, ale co se týče té žluté, tak s tím kdybych někam přijel, tak bych byl středem pozornosti a to moc nemusím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...