Přejít na obsah

Zamykání zpátečky


peterka

Doporučené příspěvky

Chci dát zámek zpátečky , asi Defend Lock , poradí někdo kde to dělají za dobrý peníz - třeba v Praze , nebo Mladá Boleslav , Liberec atd...

skoro bych řekl, že pokud to někde montují oficiálně, to znamená, že na to dostaneš štempl o odborné montáži (některé pojišťovny to vyžadují), tak to stojí všude stejně - cena je daná výrobcem. A téměř všude ti rovnou nabídnou i 10% slevu na montáž. Takže zajeď tam, kde to máš nejblíž. Na oficiálních stránkách výrobců zabezpečení jak seznam smluvních opraven.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja koupil construkt od oloxora a sem spokojen montaz sem si delal sam prace na 15 min v baleni je samolepka na okno a pojistovna po me nic nechtela jen sem jim rekl ze to tam mam

některé pijišťovny dávají slevu na pojistné, ale některé to navíc podmiňují lejstrem o odborné montáži.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli se nepletu, tak construct dává při odborné montáži a pravidelném servisu zámku zpátečky 5 letou záruku, což není taky od věci. A jak je psáno výše i pojišťovny chtějí většinou potvrzení o montáži.

Nepleteš,, :) montujeme constructy do 8 aut z 10 prodaných, reklamace zatím 1x před pár lety (starej typ octavia, zaseklý zámek) jinak nikdy žádný problém, nehledě na to, že kdyby došlo k problému, jsem připraven ho s kupcem řešit B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...