McMatej Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 V souvislosti s nerovnoměrným nanášením na povrch kotoučů mně napadlo - zejména po intenzivním brždění a po zastavení nezůstávat stát na pedálu brzdy. Destička přitlačená na rozehřátý kotouč může nechat "otisk" na kotouči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandax Vloženo 13. Březen 2016 Sdílet Vloženo 13. Březen 2016 To je jistě pravda a ani bych se nedivyl kdyby to byla právě ona příčina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smates Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Divny teda ze by to delalo jen na Skodovkach.S nicim podobnym jsem se u jine znacky nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kranich11 Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Stávalo se mi to stejně na Fordu Focusu.. Původní kotouče se zkroutili tenkosti a nové též.. nevědělo se čím.. prodal se. Po letech se to stalo na novém autě a identifikovali se to plovoucím třmeny respektive vyglajdanymi a špatně chodící i vodítky třmenů kdy se po nasazení nových kotoučů i destiček dosáhlo max vychyleni.. tj. stačí vyměnit uchycení brzdového třmene vč. voditek tak aby docházelo k ideálnímu kontaktu brzd. destiček a kotoučů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.