Jump to content

Chlazení schránky u řidiče

makooo4221
 Share

Recommended Posts

Nedávno som videl veľa príspevkov ktoré sa týkali chladenia schránky pri vodičovi ale teraz nech hľadám ako chcem neviem nič nájsť. Spominam si že tam treba pripojit akusi hadicu ale neviem kde je a ako sa k nej dostanem. Ďakujem za každú radu.

V tej schránke vedľa vodiča je vo vrchnej časti páčka,ktorú treba povytiahnúť smerom k sebe aby sa chladný vzduch dostal do schránky.

Zase tak blbý nie som

Stacilo napsat, ze o tom vis... Chces poradit od ostatnich, ale ten podton neni zrovna pratelskej... :rolleyes:

Aby ses dostal k hadicce, resp. zkontroloval jestli je dobre pripojena, musis sundat levej spodni plast pristrojove desky. Navod tady urcite najdes.

Jinak upozornuju, ze tvrzeni, ze je schranka chlazena je dost prehnane, spis tam proudi troska lehce ochlazeneho vzduchu.

• 2 months later...

Blbě jsem se vyjádřil. Kam se připojuje v té schránce vím, ale nevím kam se má připojit druhý konec hadice. Přímo na klimatizaci je podle mě připojená jen schránka spolujezdce. Schránka u řidiče by se mohla připojovat někde v oblasti levého výdechu. Mám k tomu hadici a ta je dlouhá maximálně 30 cm, takže to bude někde kousek od té schránky.

je to primo na vydech ventilace po tve leve ruce. dira je tam predlisovana a naznacena zespodu.

musis ji jen vytlacit a hadici napasovat.

dík, toho naznačení jsem si také všiml. Jen si nejsem jistý, jestli má přímo do ní přijít ta hadice nebo tam má být nějaký mezikus - v Etce jsem však takový díl nenašel