makooo4221 Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Nedávno som videl veľa príspevkov ktoré sa týkali chladenia schránky pri vodičovi ale teraz nech hľadám ako chcem neviem nič nájsť. Spominam si že tam treba pripojit akusi hadicu ale neviem kde je a ako sa k nej dostanem. Ďakujem za každú radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makov Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Prvom rade mas klimu? AK mas klimu tak mas aj chladenu prednu odkladaciu schranku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makooo4221 Posted July 14, 2007 Author Share Posted July 14, 2007 ano klimu mam schranku spolujazdca mi chladi ale schranku vodiča nechladi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jojo.b Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 V tej schránke vedľa vodiča je vo vrchnej časti páčka,ktorú treba povytiahnúť smerom k sebe aby sa chladný vzduch dostal do schránky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makooo4221 Posted July 15, 2007 Author Share Posted July 15, 2007 V tej schránke vedľa vodiča je vo vrchnej časti páčka,ktorú treba povytiahnúť smerom k sebe aby sa chladný vzduch dostal do schránky. Zase tak blbý nie som Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 V tej schránke vedľa vodiča je vo vrchnej časti páčka,ktorú treba povytiahnúť smerom k sebe aby sa chladný vzduch dostal do schránky. Zase tak blbý nie som Stacilo napsat, ze o tom vis... Chces poradit od ostatnich, ale ten podton neni zrovna pratelskej... Aby ses dostal k hadicce, resp. zkontroloval jestli je dobre pripojena, musis sundat levej spodni plast pristrojove desky. Navod tady urcite najdes. Jinak upozornuju, ze tvrzeni, ze je schranka chlazena je dost prehnane, spis tam proudi troska lehce ochlazeneho vzduchu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jojo.b Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Pre makooo!Prepáč že som sa zapojil,už sa mi to pri tebe nestane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 dodělávám klimu do auta a potřeboval bych vědět, kde se (asi někde na palubce) napojuje hadice, která do schránky u řidiče přivádí studený vzduch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Potrebujes vedet, kde se pripojuje na agregatu klimatizace nebo na palubce? Jestli na agregatu, pak viz. obrazek, pozice 20 je hadice, pozice 19 je hrdlo prisroubovane ke skrini klimatizace. Pokud na palubce, pak je to jasny, zezadu v prihradce (za uzaviracim ventilem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Blbě jsem se vyjádřil. Kam se připojuje v té schránce vím, ale nevím kam se má připojit druhý konec hadice. Přímo na klimatizaci je podle mě připojená jen schránka spolujezdce. Schránka u řidiče by se mohla připojovat někde v oblasti levého výdechu. Mám k tomu hadici a ta je dlouhá maximálně 30 cm, takže to bude někde kousek od té schránky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Jo, jo, jasne, taky jsem spatne cetl... Je to jak rikas, je tam takovy hrdlo u vydechu vlevo od volantu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 je to primo na vydech ventilace po tve leve ruce. dira je tam predlisovana a naznacena zespodu. musis ji jen vytlacit a hadici napasovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 je to primo na vydech ventilace po tve leve ruce. dira je tam predlisovana a naznacena zespodu. musis ji jen vytlacit a hadici napasovat. dík, toho naznačení jsem si také všiml. Jen si nejsem jistý, jestli má přímo do ní přijít ta hadice nebo tam má být nějaký mezikus - v Etce jsem však takový díl nenašel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 hadice de primo do toho, ta hadice ma na ty strane takovy zarez a jako pruchodka nebo tak a tim padem cast hadice bude vevnitr a logicky vetsi cast bude trcet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 hadice de primo do toho, ta hadice ma na ty strane takovy zarez a jako pruchodka nebo tak a tim padem cast hadice bude vevnitr a logicky vetsi cast bude trcet. dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts