Jump to content

Televizní seriály

333222
 Share

Seriály  

80 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

tak já to trochu rozšířím :D

pravidelně jsem sledoval Kobru 11,viděl jsem několikráte všechny díly kutila Tima,všechny MASH i opakování,totéž Knight Rider,krok za krokem,plechovou kavalerii,Malý pitaval,Hospoda,chlapci a chlapi,ženatý se závazky,něco z odpadlíka,texaský ranger atd.když nejsem doma tak si to natáčím na HDD svého DVD :) ,v současnosti vede MASH a momentálně hraběnky,v sobotu autosalon na primě.krok ráno neberu páč tu máme to regionální vysílání v tom čase.

Kriminalky jsou dobry.

Lost mne pohltil, prvni serii jsem shlidnul v kuse, druhou skoro v kuse, treti mne nudila do sedmeho dilu, pak se to rozjelo a uz se tesim na ctvrtou...

Prison break je vynikajici, jsem u 15 dilu druhe serie a uz se tesim, az si udelam cas a dojedu zbytek.

House je dobrej, ale ten v anglictine tolik neocenim a s ceskym dabingem ho nemam ...

a jeje jak tak to ctu tak si uvedomuju na co vsechno se divam lol

kdysi pravidelne 18:10 Simpsni

hned o pul pratele

na pocitaci cerveny trpaslik

Kobra 11

semtam to byl pitaval z maleho mesta

ordinace v ruzove zahrade

house

prvni tri jmenovane uz znam nazpamet lol

joo a jeste mam dvd A JE TO :smich::smich::smich: