Přejít na obsah

téma je skoro vyčerpáno


dick

Doporučené příspěvky

téma je skoro vyčerpáno, já osobně už nehodlám do tohoto modelu dávat peníze-byť ho možná budu ještě dva roky mít- tedy šetřeme na na O-2 :palec2::palec2:

No napsal jsi to krásně, ale šetřit budeš asi hodně dlouho - spíš by se hodil termín vydělávejme na ou-tů :palec2::palec2::palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

No kluci i OII má stinné stránky.Já si na ni velice vážím motoru 1.8TSI a zadní víceprvkové nápravy-ta je fakt bezvadná, ale na druhou stranu je plná elektroniky, která až začne zlobit určitě to bude nápor jak na nervy, tak i na peněženku.OI jezdí také dobře a myslím, že není důvodu ji zatracovat-rozhodně je v ní méně elektroniky a tedy méně potenciálních zdrojů poruch.Protože opravy mechanických částí se většinou daří ale opravy elektroniky to je obvykle velmi drahý problém.Když jsem poprvé otevřel DP elektrická schémata na OII, myslel jsem,že mě klepne, zlatá OI.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno rekneme si to tak, pokud clovek neumi pracovat s pocitacem, tak uz na oktavce II nic nespravy. Vzdyt si vezmete blbu kabelaz, kdy na OI esce k necemu vedou dva draty ale uz se najde jen jeden kablik sem tam..mno a na OII - do blinkru povede jeden kablik a vsechno se bude ridit cislicove a impuls(z)ama, takze vobyc meracek nam stacit nebude...mno jo,technika jde do predu... :feve::kol-133:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...