century Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Má někdo? řekl bych, že na levé u spolujezdce by se to určitě hodilo a vpravo sice něco je, ale žádná sláva. Řešil tohle někdo??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fíla Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 řešil - měl jsem na obou zrcátkách, postupem času odpadlo jedno, umyl jsem lepidlo, nedávno upadlo druhé a jak zjišťuju nijak mi nechybí stejně se pro jistotu vždy ohlídnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
century Posted October 2, 2007 Author Share Posted October 2, 2007 řešil - měl jsem na obou zrcátkách,postupem času odpadlo jedno, umyl jsem lepidlo, nedávno upadlo druhé a jak zjišťuju nijak mi nechybí stejně se pro jistotu vždy ohlídnu A byla vidět auta v tom mrtvém úhlu dobře? Byl na to spoleh? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fíla Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 spoleh na to byl ale byly malinký Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
century Posted October 2, 2007 Author Share Posted October 2, 2007 spoleh na to byl ale byly malinký Tak lepší malý než žádný, ale na fábce si měl hranatý nebo kulatý? T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fíla Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 spoleh na to byl ale byly malinký Tak lepší malý než žádný, ale na fábce si měl hranatý nebo kulatý? T jo to asi ano byly tam hranatý Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misom Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Sused ma fabiu 2001 a si to nalepil na prave spetne zrkadlo. Vsetko bolo ok ale po 2 mesiacoch sa uplne zrkadlo zmatnilo takze ho dal dole a hovoril ze mu ani nechyba. No ale ak si ho chces dat tak nekup nejake najlacnejsie. Toto kupil na pumpe a stalo za prd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
century Posted October 3, 2007 Author Share Posted October 3, 2007 Nikomu nechybí tak to bude asi zbytečnost... hold se to chce i drobet pootočit a řádně se podívat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts