SnakeBR Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Chlapi asi pred mesiacom mi nastriekali kapotu, a otazka znie, ci tu kapotu mozem normalne umyvat WAPkou ( vysokotlakovy cistic) alebo normalne do umyvarky kde maju kefy? Nic sa tomu "cerstvemu" laku nestane? Lebo viem,ze pri starych, nemetalickych farbach sa po natreti WAPkou alebo do umyvarky nesmelo ist aspon 4 mesiace aby sa farba neodlupovala. Je to aj v tomto pripade nejako tak, ze po natreti sa to nesmie urcitu dobu umyvat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakin Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Myslím že tomu laku by se nemnelo nic stát-tedy pokaď je pořádne udelanej. Dyť i auta hotový z výroby múžou hned pod tlakový mytí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnakeBR Posted October 2, 2007 Author Share Posted October 2, 2007 joo diky, to som si myslel aj ja, ale pre istotu som sa radsej spytal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts