Přejít na obsah

Zimní servisní prohlídka


zabiak

Doporučené příspěvky

Tak servisní prohlídku tedy tu jarní tady spousta lidí nedoporučovalo pokud nebudete vidět co vám tam dělají tudíž na to peču, ale chtěl bych se zeptat jestli nějak připravujete auto na zimu? Já jsem se o wíkendu nudil tak jsem ošetřil všechna gumové těsnění. Máte nějaký tipy co urobit? Zima fuj to je hnusný slovo.

Jinak info servisní prohlídka za 99kč odedneška: http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/Zim...ohlidka2006.htm -_-

post-30-1160994436.jpg

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Minuly tyden jsem byl s autem na servisni prohlidce a pri te prilezitosti absolvoval i zminenou sadu ukonu za zvyhodnenou cenu 99,- Kc. Osobne na te zimni servisni akci nevidim nic spatneho. Dali mi do auta takovy protokol, na kterem zasktli, co vsechno v ramci te zimni akce prekontrolovali a co je pripadne treba opravit. Nutno poznamenat, ze na nic neprisli, takze je duslednost pripadne kontroly ve hvezdach a vyhodna cena nejista, ale snad je pro ne kseft odstranovat zavady, tak by se hosi mohli snazit. Pri cenach autorizovanych servisu, vas ta stovka predpokladam nevytrhne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem uz na 3 prohlidkach (jarni i zimni) a spokojenost.

Vzdycky jim zduraznim ze nechci nic dolivat - oni totiz radi dolijou treba deci do chladice a nauctujou litr

Proste necham vzdycky jenom zkontrolovat co maji na letaku a seridit co je v akci. Vse ostatni mi napisou na extra seznam. Letos ma byt v te prohlidce serizeni svetel.

2 kila za rok (jarni a zimni prohlidka) me nezabijou ani nezruinujou. Navic asi ne kazdy se kouka na stav vyfuku, cepu atd... ze?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, delam mechanika v jednom nejmenovanym servisu Skoda a ohledne zimnich prohlidek doporucuji u auta byt- na pozadani vam to musi umoznit. Protoze jedine tak mate jistotu, ze se delala dusledne. Mechanik to dela v podstate zadarmo tak neni ani trochu nadsenej ale na druhou stranu existujou fantom testy ktery odhalujou tyhle ochcavky a jsou za to velky pokuty tak to smeruje k tomu aby se vse delalo stoprocentne. Zdarec M.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, delam mechanika v jednom nejmenovanym servisu Skoda a ohledne zimnich prohlidek doporucuji u auta byt- na pozadani vam to musi umoznit. Protoze jedine tak mate jistotu, ze se delala dusledne. Mechanik to dela v podstate zadarmo tak neni ani trochu nadsenej ale na druhou stranu existujou fantom testy ktery odhalujou tyhle ochcavky a jsou za to velky pokuty tak to smeruje k tomu aby se vse delalo stoprocentne. Zdarec M. A ty seš ten poctivej nebo zlej kluk? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak pozor!!!!!!na požádáni ti to nemusí umožjit.Je to jejich dobrá vůle.něco o tom vím-bezpečnost práce

Jasně, musí ti jen dovolit mít dohled nad svým vozidlem při práci na něm a nebo můžeš odjet, protože ti nechtějí dovolit, aby jsi to viděl :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak pozor!!!!!!na požádáni ti to nemusí umožjit.Je to jejich dobrá vůle.něco o tom vím-bezpečnost práce

Naprosty souhlas!!! Na dilnu Te pustit vubec nemusi. Kdyz tam uklouznes a zlomis si kotnik, tak na nich budes chtit bolestne. Tak proc by Te tam pousteli? Prece si nebudou zadelavat na prusvih, o inspekci CUBP ani nemluvim.

Je nekde v te nabidce napsano, ze budes u sveho vozu? V nekterych vetsich servisech, se muzes divat pres okno.

Jeste ze jezdim tam, kde toto (ne pro vsechny) neplati. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
A ty kluci mechanici to zadarmo nedelaji - plat maji v servisu vzdycky stejny, takze je jim sumafuk jestli zapojuji elektriku v celem aute nebo jenom cely den prehazuji gumy.

Martine není, je čistá a lehká práce a je špinavá těžká práce a navíc plat se odvíjí od jednotek,a některé operace jsou na tom s jednotkama moc dobře :palec2: a u některých prací je to tak tip-ťop.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...
seš divnej ne, půlku auta jsme si vyměnil sám a druhou si nechám vyměnit od nich ne?? lol

Stejnak zjistí to, co vím :)

lollollol

kdyby to nebylo od 15. tak bych řekl, že jsi na té prohlídce dneska byl, že se tak křeníš :rtfm:lol

No no ne každej si může v domácích podmínkách změřit brzdovku nebo fridex v chladiči a nevím o někom kdo by si jen tak koupil brzdový válce na zkoušení brzd já si taky dělám doma poctatnou část sám , ale ne každej má ty podmínky! A nevím jak ty ,ale já mám překvapivě dobrý zkušenosti z origo servisem (nakupuju tam hlavně díly) a občas si nechám umýt motor :aggressive::aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...