Jump to content

Zvukový signál zapnutých světel

fear
 Share

Recommended Posts

Asi před měsícem mi přestal fungovat ten zvukovej signál zapnutých světel dá se to nějak vyměnit nebo to musim dát do servisu?

a ked ti dojde benzin piska ? lebo mne nefungoval len pri svetlach, vymenil som ziarovku vo svetlach (H7) a cuduj sa svete znovu piska ;)

• 2 weeks later...
inak to ye vam nepiska moye sposobovat malz mikrospinac v yamku dveri.

moze byt, ale potom by sa nerozsvietilo ani stropne svetlo...

Takže když se rozsvítí stropní světlo tak je mikrospinač v pořádku? Ptal sem se v servisu a výměna stojí kolem 5tisic.

inak to ye vam nepiska moye sposobovat malz mikrospinac v yamku dveri.

moze byt, ale potom by sa nerozsvietilo ani stropne svetlo...

Takže když se rozsvítí stropní světlo tak je mikrospinač v pořádku? Ptal sem se v servisu a výměna stojí kolem 5tisic.

:doh  To sou pálky. Tady máš návod a když si to uděláš sám, tak za cca 55kč + pošta. Pokud se ti teda stropní světýlko nerozsvěcí.

• 3 weeks later...
Asi před měsícem mi přestal fungovat ten zvukovej signál zapnutých světel dá se to nějak vyměnit nebo to musim dát do servisu?

a ked ti dojde benzin piska ? lebo mne nefungoval len pri svetlach, vymenil som ziarovku vo svetlach (H7) a cuduj sa svete znovu piska ;)

Mě taky přestala fungovat signalizace světel (blinkry a nádrž a stropní světlo funguje). Shodou okolností jsem minulý týden přední žárovku H7 opravdu měnil - co je to ale za blbost aby to bylo žárovkou??

Mě taky přestala fungovat signalizace světel (blinkry a nádrž a stropní světlo funguje). Shodou okolností jsem minulý týden přední žárovku H7 opravdu měnil - co je to ale za blbost aby to bylo žárovkou??

ja som menil parkovacky za led a myslel som si, ze to bude nimi. potom sa mi vypalila jedna ziarovka, ale vymenil som obe a zrazu repro znova piska lol

neviem preco ale bolo to tak ;)