djvlada Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Zdar mam dotat na strankach http://www.levnealarmy.eu/centralni-zamykani-9/ sem nasel nejake centralni zamykani ja ho tam mam ale blbne mi tak mam dotaz je tam origo na octavii za 1000kc a pak jeden zas za 500kc me de o to ze mam dojizdeni oken jesi to bude fungovat i pak a chtel bych to doodelat na dalku poradite mi nechce se mi do toho moc vrazet ale ze to blbne me sere dik za rady a zkusenosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdenek.h.k Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Obojí je univerzální. Jen to dražší má plechy určené na Octavii, pomocí kterých to chytíš do dveří. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djvlada Posted October 3, 2007 Author Share Posted October 3, 2007 no a ten dalkovej ovladac to jako da se to k tomu nejak zapojit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts