mifii Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 lze pres vag na supu zapnout tripling?A jeste sem se nekde docetl ze kdyz vylezi z auta a zamknu ze by melo auto svitit na cestu xenonama-jinak vsechna svetlicka vcetne zrcatek sviti.tak pokud to umi jak to aktivovat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krenstik Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Ja jen potahnu packu blinku k sobe, jako svetelna houkacka a svetla mi sviti tusim 30s, je to i v prirucce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďan Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 ale tripling je něco jiného, nee? Není to, že blinkr blikne třikrát? U supa to ale nejde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabiak Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 ale tripling je něco jiného, nee?Není to, že blinkr blikne třikrát? U supa to ale nejde... TRIPPLING - je něco jiného když lehce ťukneš do blinkru tak ti 3x zabliká. Tady máte návod jak si ho vyrobit do každého auta http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/Trippling.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krenstik Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 ale tripling je něco jiného, nee?Není to, že blinkr blikne třikrát? U supa to ale nejde... TRIPPLING - je něco jiného když lehce ťukneš do blinkru tak ti 3x zabliká. Tady máte návod jak si ho vyrobit do každého auta http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/Trippling.htm Ano ale kolega se zaroven ptal na sviceni svetel po zamknuti auta a na to jsem odpovidal ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifii Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 Ja jen potahnu packu blinku k sobe, jako svetelna houkacka a svetla mi sviti tusim 30s, je to i v prirucce. ja mam prirucku v nemcine.A ty svetla to mas zaply klicek nebo jak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miky-Praha Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Ja jen potahnu packu blinku k sobe, jako svetelna houkacka a svetla mi sviti tusim 30s, je to i v prirucce. ja mam prirucku v nemcine.A ty svetla to mas zaply klicek nebo jak? Je to jednoduchý, když dojedeš, vypneš světla, vytáhneš klíč ze zapalování, blikneš dálkovýma (světelnou houkačkou) a otevřeš dveře. V tu chvíli se světla rozsvítí. Pokud dveře po vystoupení zavřeš, svítí 30s, pokud je necháš otevřený, tak 2 minuty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PTiCA Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 tak to je super, hned to vyzkousim. Je jeste nejaka vec o ktere nevim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifii Posted October 7, 2007 Author Share Posted October 7, 2007 tak to je super, hned to vyzkousim. Je jeste nejaka vec o ktere nevim? a me to funguje:D:D:D je to presne jak rikas 30s to svitin jupí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts