Vogast Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 (edited) Kluci cim jste ty LEDky v budicich pajeli, mikropajkou? A s jakym hrotem? Nechtel bych statickou elektrinou ovlivnit okoli. Edited October 5, 2007 by Vogast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stihacka Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Kluci cim jste ty LEDky v budicich pajeli, mikropajkou? A s jakym hrotem? Nechtel bych statickou elektrinou ovlivnit okoli. Stačí nějaká obyč mikropájka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stepo Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Kluci cim jste ty LEDky v budicich pajeli, mikropajkou? A s jakym hrotem? Nechtel bych statickou elektrinou ovlivnit okoli. Stačí nějaká obyč mikropájka... ...jen doplnim, ze s regulaci teploty. ( bez regulace je to smrt pro tistaky - zvlaste u maxika ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mori79 Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Kluci cim jste ty LEDky v budicich pajeli, mikropajkou? A s jakym hrotem? Nechtel bych statickou elektrinou ovlivnit okoli. Stačí nějaká obyč mikropájka... ...jen doplnim, ze s regulaci teploty. ( bez regulace je to smrt pro tistaky - zvlaste u maxika ) dobry dotaz elektrostatika je svina bez praxe by som sa do budikov nepustal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Kluci cim jste ty LEDky v budicich pajeli, mikropajkou? A s jakym hrotem? Nechtel bych statickou elektrinou ovlivnit okoli. Stačí nějaká obyč mikropájka... ...jen doplnim, ze s regulaci teploty. ( bez regulace je to smrt pro tistaky - zvlaste u maxika ) dobry dotaz elektrostatika je svina bez praxe by som sa do budikov nepustal No taky mám ten pocit, že by se to mělo nechat na někom kdo to umí, protože výsledek bývá ten - někdy svítí, nekdy nesvítí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 na odpájkovanie SMD a SMD diód - obrázok 1 Na spätné napájkovanie - obrázok 2 Cín: 1mm Pro's Kit; 0,5mm Cookson Electronics; kalafuna standard :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 jen pro doplnění obr 1. 4500,-Kč obr 2. 1800,-Kč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 jen pro doplněníobr 1. 4500,-Kč - mňa monitor LCD prednedavnom obr 2. 1800,-Kč - pred desiatimi rokmi cca 4500SK lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 na odpájkovanie SMD a SMD diód - obrázok 1Na spätné napájkovanie - obrázok 2 Cín: 1mm Pro's Kit; 0,5mm Cookson Electronics; kalafuna standard Obrázek č.2 mám a obrázek č.1 bych si chtěl pořídit za 4500,- to není tak zlý - já měl vyhlídnutej asi za 15000,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 (edited) na odpájkovanie SMD a SMD diód - obrázok 1Na spätné napájkovanie - obrázok 2 Cín: 1mm Pro's Kit; 0,5mm Cookson Electronics; kalafuna standard Obrázek č.2 mám a obrázek č.1 bych si chtěl pořídit za 4500,- to není tak zlý - já měl vyhlídnutej asi za 15000,- Tu dvojku mám taky a zatím spokojenost, na těch pár kravinek, co ročně udělám, tak to stačí, já to kupoval ještě za 2200,- PS: nemáš si náhodou užívat návštěvy?? a místo toho tady píšeš na forum Edited October 24, 2007 by rolbar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKx Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 maxík jsem zatím nedělal, ale jinak asi vše (budíky, climatronic, dvojbarevný tlačítko výhřevu, ..) pomocí obyčejné mikropájky s obyčejným hrotem (150Kč) a obyčejnou odsávačkou (80Kč) s obyčejnou pinzetou Zatím jsem nezničil nic, ale je pravdou, že některý SMD diody jsem už uvařil. Jinak řečeno, myslím, že se dá s opatrností i bez výbavy profesionála. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mori79 Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 maxík jsem zatím nedělal, ale jinak asi vše (budíky, climatronic, dvojbarevný tlačítko výhřevu, ..) pomocí obyčejné mikropájky s obyčejným hrotem (150Kč) a obyčejnou odsávačkou (80Kč) s obyčejnou pinzetou Zatím jsem nezničil nic, ale je pravdou, že některý SMD diody jsem už uvařil. Jinak řečeno, myslím, že se dá s opatrností i bez výbavy profesionála. mozes mat aj vybavu profesionala ale ked si lavy ti to moc nepomoze vsetko je o praxi ak si niekto pride vymenit podsvietenie budikov da sa to stihnut na pockanie ked vsetko ide ako ma tak od prichodu auta az do jeho odchodu som to naposledy stihol za 50 min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Taky mam obyc. mikropajku - delal jsem jen dvoje budiky - spise dobrej cit v ruce a presnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mori79 Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Taky mam obyc. mikropajku - delal jsem jen dvoje budiky - spise dobrej cit v ruce a presnostpresne tak ako octavka hovori cit v ruke a trpezlivost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Práce chvatná málo platná...že? Mori predpokladám že meníš aj odpory či? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 na odpájkovanie SMD a SMD diód - obrázok 1Na spätné napájkovanie - obrázok 2 Cín: 1mm Pro's Kit; 0,5mm Cookson Electronics; kalafuna standard Obrázek č.2 mám a obrázek č.1 bych si chtěl pořídit za 4500,- to není tak zlý - já měl vyhlídnutej asi za 15000,- Tu dvojku mám taky a zatím spokojenost, na těch pár kravinek, co ročně udělám, tak to stačí, já to kupoval ještě za 2200,- PS: nemáš si náhodou užívat návštěvy?? a místo toho tady píšeš na forum No já si užíval ale někdy člověk musí přijít taky relaxovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mori79 Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Práce chvatná málo platná...že?Mori predpokladám že meníš aj odpory či? suhlasim praca chvatna malo platna ale som ich uz menil tolko ze mi to ide od ruky bez problemov mam v tom prax a SND pajkujem denne v praci a k tym odporom nevidim dovod ich menit davam tam origo diody a maju dobru svietivost ziadne nahrady neviem preco by som mal menit tie diody a robit si pracu navyse ked to je takto dobre nikto sa nestazoval Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 (edited) No ak myslíš, veď je to vidieť na tvojom avatare, koniec otáčkomeru a začiatok rýchlomeru nie je silnejší?? Prečo? nesvietia rovnako ako ostatok? Edited October 28, 2007 by profor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stepo Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 No ak myslíš, veď je to vidieť na tvojom avatare, koniec otáčkomeru a začiatok rýchlomeru nie je silnejší??Prečo? nesvietia rovnako ako ostatok? Nereste blbosti. Vsimni si, ze Mori treba letuje SND, zatimco ostatni se zahazuji s SMD. Holt nejaka jina technologie:) Resite kraviny..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mori79 Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 No ak myslíš, veď je to vidieť na tvojom avatare, koniec otáčkomeru a začiatok rýchlomeru nie je silnejší??Prečo? nesvietia rovnako ako ostatok? ten avatar je foto mojej pristrojovky ktoru som robil ako prvu az potom zom zistil ze to moze byt celkom dobre prilepsenie ak to zacne prerabat nemam zatial za potreby riesit odpory ale asi ma tu k tomu dokopes SND SMD no neni to jedno hlavne ze to svieti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BEDUIN Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 SND SMD no neni to jedno hlavne ze to svieti Pravdu mas SND je Slovenske Narodne Divadlo a to tiez pekne v noci svieti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mori79 Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 SND SMD no neni to jedno hlavne ze to svieti Pravdu mas SND je Slovenske Narodne Divadlo a to tiez pekne v noci svieti. no svieti presne tak pekne ako modre SMD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts