TicTac Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Zdravíčko Jak mají být od sebe vzdáleny čidla pokud je na autě tažné zařízení - aby to nepískalo stále? Díky za rady. TT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 (edited) ZdravíčkoJak mají být od sebe vzdáleny čidla pokud je na autě tažné zařízení - aby to nepískalo stále? Díky za rady. TT. s tažným i bez tažnýho jsou vzdálenosti stejný pokud ti píská s vozíkem tak jestli ti to vadí musí koupit zásuvku pro vozík s odpojením parkováku (je v ní mikrospínač) pokud ti píská i bez vozíku a s koulí tak nevím (u mě to nepískalo když jsem měl kouli) Edited October 6, 2007 by Vaša Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 jak píše Vaša.Parkováky jsou konstuovány i na TZ.Samo,že pokud koupíš Noname,kde ti to trčí jak tříska z prdele,tak se nediv.Jak vidím některé tažné,tak se mi chce blít. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicTac Posted October 6, 2007 Author Share Posted October 6, 2007 Jo jasně. Není to pro mě - prodal jsem asistent a nový majitel má na superbu tažné, tak se ptal jaké vzdálenosti mají být mezi čidly... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts