Jump to content

rozdělání vypínače světel

anry
 Share

Recommended Posts

:) snad som ti nejako pomohol :) PS:ospravedlnujem za za nekvalitu fotiek ale je to fotene len mobilom :) takze sorry PS2: ak by niekto chcel fotky s rozobranim regulacie skolu svetiel tak nech napise sem a ja to tu potom dam :) Edited by Reso

Profor gramaticka chyba tam je len jedna a to ze snas nie? to som robil narychlo nemal som vtedy cas :) takze tak a aspon raz by si sa mohol zdrazat hlupej odpovede :) a komu vadi gramaticka chyba to je uz jeho problem ja niesom ziadny spisovatel a ani ziadny jazykovedec a podobne .... a nehovor mi ze ty vies perfekne gramatiku :?) to nie :) nevies :)

Edited by Reso

Páčenie sa píše s mäkkým I a teraz som zvedavý či sa ten obrázok zmení...

nemáš čas na čo? rozmýšlať aké tam dať čo? Ale posledné k tejto téme tvoja gramatika a to čo píšeš:

ja samo chyby robím, ale nie v každej druhej vete ako ty a inak nech si ludia pozrú HTP fórum...a je zaujímavé ako sa z niekoho kto po aj malej narážke na jeho osobu dával fakerských smajlov atď stáva to čo píšeš...ale to je len k tvojmu dobru.

K téme: ako som napísal, pohoda obrázkový návod

Profor gramaticka chyba tam je len jedna a to ze snas nie? to som robil narychlo nemal som vtedy cas :) takze tak a aspon raz by si sa mohol zdrazat hlupej odpovede :) a komu vadi gramaticka chyba to je uz jeho problem ja niesom ziadny spisovatel a ani ziadny jazykovedec a podobne .... a nehovor mi ze ty vies perfekne gramatiku :?) to nie :) nevies :)

Profor fakerskych smailikou pouzivam len tu ! takze neklam fuck:) A raz doplatis na tu svoju mudrost ;) viac sa k tvojej teme gramatiky nevyjadrim :) PS: mas to uz opravene :)

Edited by Reso