Přejít na obsah

Nokian WR G2 95T


danmark

Doporučené příspěvky

Mě je u nás nabízel v pneuservisu kámoš taky, říkal, že jsou velmi dobré. Jen pořád váhám, mám ještě 2 roky staré Polarisy II s 5 mm vzorku, sice nic moc, ale po loňské zimě, kdy dostaly hodně zabrat, bych je ještě rád dojezdil. Škoda, že neumíme předpovídat počasí na 3 měsíce dopředu. Jestli napadne hodně sněhu, tak mě nové gumy stejně neminou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj všichni, nemáte někdo osobní zkušenosti s těmito zimními pneu?? Nokian WR G2. Mám možnost je mít za 1660kč. Co myslíte?? :kuk:

S títo dezénem zkušenosti přímo nemám. Ale na jedné naší Octě jsme dali Nokian W Na druhé byly Polaris . Když jsem přesedl z té první do druhé tak mi to připadalo jako bych jel na letňákách. Takže už na loňskou zimu už jsme měli pro obě Octy zimní sady Nokian W . Jsou velmi tiché ,super na sněhu, velmi dobrá cena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
Já je vzal a už mám i obuto. Na elktronech vypadají obzvlášť výtečně -_- Tak uvidíme jak se ukážou v zimě, jestli nějaká bude :kuk:

Tak co jak se Ti ty gumy zamlouvaji???

Sice jeste nebyl snih abych je otestoval na nem...Ale zatim vse ostatni super...na mokru, na suchy silnici i na promrzli silnici max spokojenost....A jsou super tichy...Muzu jen doporucit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...