Pastik Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Chlapi prosím poraďte, jsem v této sekci poprvé (mám Octu 1,8T), ale manželce jsem koupil Fabii r. 2000 motorizace 1,4 16V 74kW najeto neuvěřitelných 42 tis. km a mám tento dotaz: při vypnutí motoru je slyšet z motorového prostoru zahučení, zvuk je podobý jako když vypně větrák na chladiči ale hlupší. U Octy jsem takový zvuk nikdy neslyšel s tak nevím co to může být. Auto jsem nechal dát na diagnostiku a ta žádnou chybu neukázala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 má to klimu? nemůže to být doběh druhého ventilátoru? První (větší) ventilátor se nevypne se zastavením motoru, ale až po snížení teploty vody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastik Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 Klimu to má manuální. Kde je ten ventilátor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 taky na chladiči. Pouští se se zapnutím klimy - ochlazuje kondenzátor co je před chladičem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pava Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 (edited) Dělá to servo. Normální jev, doběh elektromotorku serva. Je to slyšet u staršího typu servořízení TRW. Edited October 8, 2007 by pava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
houmr Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 presne tak po vypnuti motora je pocut taha dochadzanie vsetkeho: motora, serva................. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts