Přejít na obsah

Vaše spotřeba u 1.9Tdi 96Kw


seler

Doporučené příspěvky

Zdar,

ten čudlík najdete v hrdle nádrže na levé straně (směrem ke kufru). Když natankujete plnou nádrž, tankovací pistolí zatlačte ten čudlík směrem do nádrže, odfoukne to a potom se tam vejde ještě pár litrů wink.gif . Jinak jak psal Seler, s nulou se dá najet ještě pár desítek km smile.gif .

Editováno: , autor: žralok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar,

ten čudlík najdete v hrdle nádrže na levé straně (směrem ke kufru). Když natankujete plnou nádrž, tankovací pistolí zatlačte ten čudlík směrem do nádrže, odfoukne to a potom se tam vejde ještě pár litrů ;) . Jinak jak psal Seler, s nulou se dá najet ještě pár desítek km :) .

Ahoj Pavle,ten čudl není nebo je viditelný okem?Dostanu se k němu lehce třeba v garáži?Nerad bych ho někde hledal pistolí na pumpě víš.A ještě jedna věc.Když bych ho tedy úspěšně našel a zatlačil tak uslyším to odvzdušnění nebo ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci hlavně pozor, pokud to budete při tankování mačkat, můžete to přelít..

Já se tam jednou s firemní CCSkou pokoušel nacpat o pár litrů víc, než se tam vejde .. :kol-89:

:smich:

Právě proto si myslím že bych to mohl udělat v garáži,ono si to odfoukne a pak by se tam mohlo vlézt více.Nepředpokládám,že by se to v zápětí hned zase zavzdušnilo takže by mohl být nějakou dobu klid.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No super to je pomoc.Krásná práce.Tak ještě zopakuju ten můj dotaz pro Pavla.

Když ho namáčknu a bude to zavzdušněné,tak uslyším něco nebo ne?

Je to krasne slyset jak si to odfoukne a pak se tam jeste vleze, ale jedna vec je ta, ze pri tankovani uz potom musis tlacit na ten cerny cudlik pistoli porad a tankovat. Pokud to drzet nebudes tak to bude penit a vypinat pistol. Jak jsme uz psal mi tam bezne vleze celkem 62-63 l tolik co se pise ze ma Supik mit nadrz. Pri rozsviceni rezervy a hned tankovani tam dam cca tech 55-57 l a pokud je v nadrzi jeste 6-7-8 l tak to i tak vychazi na cca 62-63 l celkem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen muze trochu ovlivnit kolik se vleze do nadrze i rocni obdobi. V zime tam muzes dat o neco vice v lete kdyz je na slunku 40 st. tak pri vetsi roztaznosti nafty se vleze mene a je to i lepsi v lete neplnit az po hrdlo, protoze pak muze nafta vytekat pri roztahovani v nadrzi.

Editováno: , autor: žralok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...
  • o 5 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Mám 96Kw PD v pětistupnovém automatu postaveného na taxíka a město jezdím 7,3 mimo mesto 5,5 bez jakychkoliv problému, asi by se dalo laciněji ale ja si zase chci jízdu užívat aspon trošku. Podle mě na spotrebe kromě těžké nohy hraje velikou roli kvalita paliva!

No.. není město jako město. Mám to stejné co ty ale po Brně jsem za 7.4 jel tak maximálně 3x za tu dobu co superba mám. Normálně město 8.5 -10.5, mimo město se dá za těch 5.5 ale musíš mít lehkou nohu. A to tankuji pouze kvalitní naftu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...