scotii Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Dobrý večer,mam Oktávku 1,6 s klimou a po ted letních vedrech jsem zapnul topení a nic,chvíli jakoby se chytlo a pak zas funí studený vzduch,můžete nekdo poradit???díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Dobrý večer,mam Oktávku 1,6 s klimou a po ted letních vedrech jsem zapnul topení a nic,chvíli jakoby se chytlo a pak zas funí studený vzduch,můžete nekdo poradit???díky asi ti nefunguje mísící klapka zkontroluj VAGem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scotii Posted October 11, 2007 Author Share Posted October 11, 2007 dík moc,zkusim to,snad budu moudřejší Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxx.79 Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Dobrý večer,mam Oktávku 1,6 s klimou a po ted letních vedrech jsem zapnul topení a nic,chvíli jakoby se chytlo a pak zas funí studený vzduch,můžete nekdo poradit???díky klima je manual nebo regule (automaticka)?? Pokud manual tak si udelej v auti ticho a otacej regulaci tepla v krajnich polohach by si mel slyset bouchnuti klapky o telo klimy ,v krajnich polohach otoc rychleji a nebo "bouchej klakou" tj. otacej regulaci v krajni poloze sem tam kdyz ji uslysis tak je ok pokud ne tak se mrkni na vedeni bowdenu je mozne ze ti vypadl bowden z packy. poud mas automatickou tak pres VAG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scotii Posted October 13, 2007 Author Share Posted October 13, 2007 automatická,když reguluju,tak asi na 19 stupních slyším překlapnutí,pak to chvili topí a začne studeně foukat,ale ne uplne studeně takovej vlažnej vzduch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts