Abrams Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Zdarec Nevíte někdo o někom kdo by mi mohl flashnout řídící jednotku Airbagu. Vag píše že je vadná. Nejlépe okolí Olomouc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Štramberk,nebo olomouc 21.10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abrams Posted October 12, 2007 Author Share Posted October 12, 2007 Díky vše je ok už jsem si vše zařídil kolega má v servise známé a ten to udělá. Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Taky se nato v nedeli pustim - na fabii po nacteni VAGEM - no proste ta zatracena serie ale ted to napichnu pres Bosch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Bosch ti hovno pomůže Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bemo Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Kto robi tento ukon?Je mozne si to nechat urobit v orig. servise?Alebo je na to potrebny specialny soft? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Bemo: Autorizovaný servis ťa pošle kade ľahšie, do RJ airbagov sa nesmie nijak zasahovať. Jedine ti predajú novú... Takže treba nájsť jedine garážnika, ktorý ma zodpovedajúci hardvér a spraví to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bemo Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Preveze ani nie,ja som sa pytal v servise a neposlali ma dopr.Len nemali cas mi zistovat cenu tohto ukonu a ja zas cas cakat.Btw co konkretne k tomu treba ,popripade v okoli Ba niekto ochotny a schopny s tymto problemom pomoct? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 (edited) HM kluci nejak jsem se k tomu nedostal a uz nato prdim, malo casu na badani a vubec. Takze pokud je tu nekdo z Trutnova - ci okr. Nachod a nebo nekoho znate - at piskne a prehraje mi soft vcetne odmazani chybky - muj VAG me to pokazil a ja nadaval Edited December 27, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts