Jump to content

škoda symphony

g.zero
 Share

Recommended Posts

Zdar lidi mám takovej menší problémek dostalo se mě do ruk autorádio škoda symhony a než se s ním budu montovat do nějakého auta, řekl jsem si že je napřed ozkouším přivedu tedy napětí na konekktor 3 a 7, kostru připojím na 8 ale hle po stisknutí nějakého tlačítka jen lehce ztmavne displej, nevíte někdo co to má být? Je to autorádio špatné nebo kde je chyba pls poraďte budu vděčný za každý nápad ;)

Zdar lidi mám takovej menší problémek dostalo se mě do ruk autorádio škoda symhony a než se s ním budu montovat do nějakého auta, řekl jsem si že je napřed ozkouším přivedu tedy napětí na konekktor 3 a 7, kostru připojím na 8 ale hle po stisknutí nějakého tlačítka jen lehce ztmavne displej, nevíte někdo co to má být? Je to autorádio špatné nebo kde je chyba pls poraďte budu vděčný za každý nápad ;)

no jestli mne pamet neklame, tak + napeti je na 3 a 8 a na 7cce je zem!

Tak to je blby. No kdyby bylo KO a chtěl jsi ho poslat oknem, tak bych ho třeba koupil na ND.

pripojenim napeti na pin komunikace by se maximalne odhulila prave ta komunikace. ale radio by melo byt ok.

ted otazka, jestli neni poskozeny jen celni panel ( dokazes to rozebrat a rict mi, co je na desce plosneho spoje celniho panelu za integrac? ) anebo odesel blok napajeni anebo je tam problem v buzeni displeje ( to, ze displej jen ztmavne muze znamenat mimojine to, ze se tam objevi prilis velke napeti na bias - rozumej teplotni regulaci ).

co to je vubec za radio? ja se v skodovackych moc nevyznam.

EDIT: tak uz jsem ho nasel, jak vypada. no vzhledem k tomu, ze se v bazaru da sehnat za 2500, tak bych asi opravu neresil nejak moc do hloubky.

Edited by mISHA

Jde, ale chce kód. Potom když je v tom autě kde zadáš kód, tak už ho nechce ani po odpojení. Ale zapnout musí jít.

ano, presne tak. ten kod je vubec takova sranda. ale jak pise Strojvudce, tak se da zapnout. tudiz zkus udelat rozborku, pohledovou, klidne i lepe vyfotit a muzeme na to virtualne mrknout.