otam Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 dazdovy senzor - ma niekto vo vasej fabii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 V petržke som videl kombi fabiu ktora mala stmievacie speťatko a tudiž mala zvedeny kablik zo stropu na uchyt spetneho ale nevšimol som si či ma aj dažďový senzor. S myšlienkou dať dažďový senzor som koketoval aj ja ale neviem či je to v BSG fyzicky osadene na tých vstupoch a či by sa to dalo nakódovať v mojej verzii ale priznám sa neskúšal som aj keď podla tabulky pričítaním 512 sa tá funkcia dá dokódovať Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
otam Posted October 14, 2007 Author Share Posted October 14, 2007 kedze sa na fabiu neda kupit celne sklo na dazdovy senzor, tak som improvizoval a umiestnil ho nad kovovu cast spatneho zrkadla, zajtra dodam foto, funguje bez problemov a je aj dostatocne pritlacene ku sklu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RomanKo Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 A kolko taka sranda stoji? Teda ak to nie je tajne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
otam Posted October 15, 2007 Author Share Posted October 15, 2007 neviem co stoji senzor, ja som ho dostal rano dam foto ako som to sfusoval Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RomanKo Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Oki, uz sa na to tesim. A este jedna otazka, k comu je to vlastne dobre? Z lenivosti stlacit packu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
otam Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 automaticky ti stiera od " velkosti " dazda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RomanKo Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Ale inak pekne...len by ma zaujimala ta cena...ci to stoji za to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 mne etka vraví že číslo dielu je to 1U0.955.559.A stojí 124€ EDIT: daj prosím ťa detail jak je to na okne zvonku by ma zaujimalo ako by to bolo cez foliu....ale asi by to nešlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 a potom to pripajanie..... mne stale nejde ventilantor som nestastny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
otam Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 ked das pas na celne okno, tak ti tam musi vyrezat otvor pre ten senzor, mam to tam zatial iba skusobne, pretoze si idem dat pas folie na celne sklo, inak tie kable budu v plastovej krytke... zapojenie je jednoduche, 3 kable do bordnetzu BGS ci ako to volate a spravne nakodovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kutil_Tim Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 pekne draha blbost knicemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 ale folia n celnom skle je zakazana nie? ved mas ten pasik na skle to nestaci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Prosím ťa, Bemovi štartuje motor raz normál bez chyby a raz v núdzaku a nefunguje škrtiaca klapka. kabelaž je ok. to je problém nie ventilátor lol a potom to pripajanie..... mne stale nejde ventilantor som nestastny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 a mne sa uz paci aj dazdovy senzor... nevies preco? inak ja by som zmenil kabelaz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Som inak zvedavý že čo sa stane keď okno pokryje lad a primrznú aj stierače. Po naštartovani hneď bude stierať? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts