NOS Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 potřebuji radu, nechal sem opískovat zimní kola a teď je budu lakovat a nevím esi mám použít plnič či ne takže ------ základ-plnič-barva na disky? ------ základ-barva na disky? dík za odpovědi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octavie81 Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 potřebuji radu, nechal sem opískovat zimní kola a teď je budu lakovat a nevím esi mám použít plnič či ne takže ------ základ-plnič-barva na disky? ------ základ-barva na disky? dík za odpovědi Na plechace to jedno,na elektrony a druhy nastrik je nejlepsi vypalovany komaxit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Na plecháče netreba, sám som takto pred 2 rokmi reparoval staré plecháče - drôtená kefa, šmirgel a 2 vrstvy čiernej farby zo spreja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jir-ka Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Plnič je skoro dle mého názoru zbytečný, stejně asi budeš používat poklice. Takže základ a kvalitní barvu. Na plechový disky které budou zakryty poklicema bych ale použil práškovou vypalovací barvu pro venkovní použití, černý pololesk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOS Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 ok mám tam základ tak koupím lak na disky kol a bude to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAVID7001 Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 I když se nám tomu nechce věřit,zase se blíží doba lakování...Chtěl bych upozornit na jednu barvu,se kterou mám výbornou zkušenost.Různě se tady i na plechové disky doporučuje nátěr Hammeritem,Alkytonem,sprejem na disky.Obecně pro ty barvy platí,že čím déle to schne,tím lépe to drží.Jsou to syntetické,zpravidla i samozákladové,barvy.V Kauflandu nebo v Penny seženete většinou z jara v akci za 60Kč velký 400ml sprej Avena color 2v1.Je to syntetická samozákladová barva jako třeba Hammerite,ale stojí 3x méně.Takže disk stačí omýt ,obrousit rez,očistit benzínem,objet dokola zakrývací páskou a můžete jít na to. Já tuhle barvu používám i na nápravy,ramena,tlumiče,štíty brzd,krycí plechy kotoučovek,závěs atd.Bude se asi líbit více lidem,protože v tom obchodě nikdy dlouho nevydrží a nikde na internetu ji asi nenajdete.Šla by samozřejmě použít i na brzdové třmeny a bubny.Pokud na ni narazíte,zkuste to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts