stukator Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Vie mi niekto poradit pripadne napist postup pri demontazi hadiciek z palivoveho filtra tak aby som tam nic neodtrhol alebo neulomil.Jedna sa mi hlavne o tie koncovky akym spôsobom sa demontuju .Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peto105L Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 (edited) Vidis ten modry obdlznik na konci tej rychlospojky? Tak ten zmacknes a vo vnutry sa ti uvolnia take zacvacky a vytiahnes tu spojku von. Na tejto mojej to neni dobre vidiet ,lebo ju uz v servise pri vymene filtra niekto sikovny polamal , ale ten obdlznicek bude zarovno tym ciernym krajom. A tak isto aj tie cietne tam maju take miesto na zmacknutie. a pozor pri odpojeni !!!!!!! je tam dost velky tlak paliva a rado to strieka vies asi kam-----priamo do oci,,,,,,!!!!!!!§ Edited October 15, 2007 by peto105L Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stukator Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 Dik uz mi to je jasne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts