Lukynoo Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Nazdar vospolok! Mam jednu otazku: ako zacalo byt rano chladnejsie, po nastartovani sa ozyva z priestoru motora take cvrlikanie, ktore asi po 2-3 sekundach prestane. Ked je motor teply, nerobi to. Jedna sa o kratku Fabiu, r.v. 2000, 1,4 MPi 50kW. Asi pôjde o nieco pohanane klinovym remenom, ale co a ako to odstranit? (Ventilator kurenia to nerobi). Vdaka za odpovede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
houmr Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 robia to ventily konkretne hydraulicke zdvihatka ta doba co pises ono chvilu trva kym sa tam dostane olej a su vymedzene vole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 robia to ventily konkretne hydraulicke zdvihatka ta doba co pises ono chvilu trva kym sa tam dostane olej a su vymedzene vole. Přesně tak, taky mi to zvrdliká, hlavně to musí po pár vteřinách přestat, pokud ne, je v háji nejspíš hydroštel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabka2004 Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 inac raz za cas sa to ozve aj mne, ale uz som to nepocul asi vyse roka. BTW: prtedtym mi to robilo iba v specifickych pripadoch (posledna jazda bola kratka iba nastartovanie vyjdenie z garaze umytie a nastartovanie a vchod do garaze) a nasledne daklsi start bolo pocut hydrostely, resp po dlhsom stani. Ale minule po mesiaci stania a nic, hmmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaclaf Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Nazdar vospolok!Mam jednu otazku: ako zacalo byt rano chladnejsie, po nastartovani sa ozyva z priestoru motora take cvrlikanie, ktore asi po 2-3 sekundach prestane. Ked je motor teply, nerobi to. Jedna sa o kratku Fabiu, r.v. 2000, 1,4 MPi 50kW. Asi pôjde o nieco pohanane klinovym remenom, ale co a ako to odstranit? (Ventilator kurenia to nerobi). Vdaka za odpovede. Mě to dělalo , když sem přetahoval výměnu oleje. Pak už byl klid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
houmr Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 u na sna ulici co ma jeden firemne HTP ked to nastartuje to je cvrkot kym sa mu aspon trochu nezohreje motor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofik Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Tiez mi to robi a vymenu oleja nepretahujem. Do vymeny mam este 2200 km. Co robit aby to prestalo? Treba servis alebo to zvladnem sam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabka2004 Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Nazdar vospolok!Mam jednu otazku: ako zacalo byt rano chladnejsie, po nastartovani sa ozyva z priestoru motora take cvrlikanie, ktore asi po 2-3 sekundach prestane. Ked je motor teply, nerobi to. Jedna sa o kratku Fabiu, r.v. 2000, 1,4 MPi 50kW. Asi pôjde o nieco pohanane klinovym remenom, ale co a ako to odstranit? (Ventilator kurenia to nerobi). Vdaka za odpovede. Mě to dělalo , když sem přetahoval výměnu oleje. Pak už byl klid. to na to nemoze mat ziadny ale vobec ziadny vplyv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabka2004 Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Tiez mi to robi a vymenu oleja nepretahujem. Do vymeny mam este 2200 km.Co robit aby to prestalo? Treba servis alebo to zvladnem sam? nieje cvrlikanie ako cvrlikanie, zajdi do servisu, nech diagnostikuju cim to je (mozno postaci aj zvukovo. No sam si asi nepsotacis, ked pises tu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts