Jump to content

Mégane Grandtour

prtko5
 Share

Recommended Posts

No, každý, s kým jsem se bavil o Meganu, resp. Renaultu obecně, tak na něj nadává. Se*e se tam jedna věc za druhou, převážně elektronika. Taky se mi vzhledově líbí ten nový Megane v combi (tedy z venku, vnitřek mi přijde pro Barbie s Kenem), ale rychle mě to přešlo. Nejlépe to shrnul jeden mechanik a to slovy "co bys čekal od auta, které má pí*u ve znaku".

Chtěl bych jednoznačnou odpověď , Octávie nebo Megane!!

Minuly tyden jsem mel moznost nekolik hodin s timhle autkem pojezdit..... ,jak jizdni vlastnosti,tak celkove rizeni bylo vcelku prijemne,ale ikdyz bylo o dost mladsi nez Okinka,urcite bych nikdy O za R nevymenil..... Takze muj nazor je ... nebrat :)

Octavia(celkove skoda)Forever -_-

Edited by Jeronymo

Chtěl bych jednoznačnou odpověď , Octávie nebo Megane!!

Minuly tyden jsem mel moznost nekolik hodin s timhle autkem pojezdit..... ,jak jizdni vlastnosti,tak celkove rizeni bylo vcelku prijemne,ale ikdyz bylo o dost mladsi nez Okinka,urcite bych nikdy O za R nevymenil..... Takze muj nazor je ... nebrat :)

Octavia(celkove skoda)Forever -_-

Jo to je i můj názor jen jsem se chtěl přesvědčit zda není skreslený,nebo jestli nejsem úchylnej na Škodu. ;):)

Nechci tě nějak přesvědčovat ale ma ho muj kamarád najeto 65tkm a jediná zavada za dva roky praskla žarovka.

Je to 1,5Dci určite je to uvnitř tiší než octa vykon slušny jízdní vlastnosti trochu měkčí.

Interier je otazka vkusu :) Mě se treba líbyli stínící roletky v zadních dveřích velky chlazeny box mezi sedadly.

Motory sú myslím lepšie, než o Octavie - ale celkovo to auto nie je nič moc. U nás má Renault zúfalú servisnú sieť, poznám niekoľko ľudí, čo mali Renault (dvaja mali Mégane Grandtour) a po skončení lízingu autá šli do bazáru a presedlali na iné značky so slovami "francúzske auto už nikdy".

A navyše, nový Mégane hrozne smrdí - kdežto Octavia voní -_-

My jsme meli ve sluzebaku 1.4 16V 100 koni a to byl teda hroznej motor.... Respektive hroznej na tu masu auta, kterou musel tahat. Spis to nejelo nez jelo a predjizdeni s tim temer nebylo mozne... Radsi bych v tom videl neco s vetsi kubaturou. Ale jak rikam, nejde o pohodlne auto. To i fabie je proti tomu nebe a dudy.