bimboun Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 zdravím lidičky, nefunguje mi zadní ostřikovač - přední i ostřikovače světel fungují OK. Když pustím ostřikovač zadního skla, čerpadlo bzučí, ale voda neteče. Než se pustím do rozebrání půlky auta, nedovede někdo poradit, kam se mrknout, co by to mohlo být? Nikde pod autem nevidím louže, skoro se mi zdá, že to teče někam do interiéru.....víte někdo, kudy ta hadička vede? Díky díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimboun Posted October 17, 2007 Author Share Posted October 17, 2007 hola hola - nikdo nemáte tušení? thanks... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forbus Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Mě to teče v kufru v levé části ... ale ještě jsem opravu neřešil. hola hola - nikdo nemáte tušení? thanks... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimboun Posted October 18, 2007 Author Share Posted October 18, 2007 v které části myslíš? dole u podlahy? fakt nemám tušení, kudy ta hadička vede - snad se k tomu o víkendu dostanu, abych to omrknul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drummer Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Mě to teče v kufru v levé části ... ale ještě jsem opravu neřešil. Tak to bude asi další bolest OI, protože mě sice vzadu ostřikuje, ale zároveň se mi poté objevuje voda v levé zadní kapse . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diRk Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Stejnej problem jako Drummer... voda tece do zadni bocni kapsy... takze zadni ostrikovac radsi nepouzivam... ale jestli to nekdo spravite, podelte se... udajne je nekde v miste te zadni kapsy nejaky spoj v te hadicce, co se rozpojuje, ale nevim presne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Stejnej problem jako Drummer... voda tece do zadni bocni kapsy... takze zadni ostrikovac radsi nepouzivam... ale jestli to nekdo spravite, podelte se... udajne je nekde v miste te zadni kapsy nejaky spoj v te hadicce, co se rozpojuje, ale nevim presne... Přesně tak, v levé zadní kapse je hadička spojená plastovou spojkou. Stačí tam strčit ruku a celou tu hadičku vyndat. Taky se mi to samo rozpojovalo. Myslím, že by stačilo tu spojku přilepit lepidlem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drummer Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 (edited) Přesně tak, v levé zadní kapse je hadička spojená plastovou spojkou. Stačí tam strčit ruku a celou tu hadičku vyndat. Taky se mi to samo rozpojovalo. Myslím, že by stačilo tu spojku přilepit lepidlem. Je to tak jak píše miki, osobně jsem ji měl trochu povytaženou ze spojky. Hadička vede spolu s kabelovým svazkem a abyste ji viděli, tak musite trochu nakouknout do kapsy . Edited November 21, 2007 by Drummer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stradivari Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Přesně tak, v levé zadní kapse je hadička spojená plastovou spojkou. Stačí tam strčit ruku a celou tu hadičku vyndat. Taky se mi to samo rozpojovalo. Myslím, že by stačilo tu spojku přilepit lepidlem. Je to tak jak píše miki, osobně jsem ji měl trochu povytaženou ze spojky. Hadička vede spolu s kabelovým svazkem a abyste ji viděli, tak musite trochu nakouknout do kapsy . JOJO taky se přidávám se stejnou zkušeností. Stačí se pořádně nahnout a nakouknout do té levé kapsy. Ten spoj je vidět úplně dole poblíž kabeláže. Pak už jen spojit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimboun Posted November 25, 2007 Author Share Posted November 25, 2007 Ahoj, konecne jsem se k temu dostal a fakt ze jo - leva zadni kapsa, rozpojena spojka. Zacvaknout zpet a hotovo. Uff, hlavne ze jsem nemusel rozebirat pulku auta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robin Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Mal som ten istý problém, v ľavej kapse v kufri akvárium, takisto bola rozpojená hadica od ostrekovača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadaoct Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 prostě sem šikula. Málo mi ostřikoval ostřikovač zadního okna, tak sem se pustil do vyčistění celého motorku,jelikož z hadičky to cákalo jako blázen. Když už sem kompletně rozebral,promazal,profouknul kompresorem nesu to pěkne k autu,hops a motůrek na zemi a ulomenej ostřikovač. Jde vyměnit jen samotná tryska? Je to tam zalomený a bojim že budu muset shánět jinej motor. Jedná se o předface s ostřikovačem v motůrku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoiseR Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Ahoj, dle meho to nejde koupit zvlast, koukal jsem i do etky a vypada to na komplet. Pokud bys to pak shanel, umim to sehnat komplet. Jinak ale jeste bych pockal, jestli se nekdo neozve, muze to jit nejak mimo skodovku opravit, to netusim, ale ofiko nahradni dil to neni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.BuBaK Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Tryska samotna sa da menit, ja som ju kupilv Skoda servise ale stala cca okolo 200 skk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadaoct Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Když na to tak koukám,tak jí asi stejně nevyndám. Nemám jí za co chytit,je zalomená až pod hranou a je tam na fest a ať dloubu jak chci nedostanu jí ven. Jak se vyndavá,tahem nebo je tam závit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.BuBaK Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 (edited) Tahom Edited August 27, 2008 by olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fido Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Měl jsem stejný problém a vyřešil jsem ho koupí třetího brzdového světla s ostřikovačem a hadičku jsem k němu dostal pod plastama pátých dveří celkem jednoduše. Vše klape na 100% a už nemusím mít strach ze zalomené trysky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.BuBaK Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 (edited) Je to lepsie riesenie ako menit trysku stale, a ostrekuje to ovela lepsie Edited August 27, 2008 by olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadaoct Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 asi to bude nejlepší. Ještě před dovolenou to udělám,ať má srdíčko klid. Díky za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trafika Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Prosím o rady na zadním skle nejde ostřik,a zadní stěrač jde zpět trhaně.dík za rady co s tím může být (octávia combi r.v.99) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marvel Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Ahoj, zkontroluj hadičku na ostřik, vede přes horní gumovou průchodku do levé zadní kapsy a tam je spojená. Pak zkus vyndat ostřik, jestli není zanešený. Někdy se ale bohužel stane, že uhnije a voda teče do dveří. A to trhání ti vyřeší rozdělání motorku a promazání pojezdových plechů. Prosím o rady na zadním skle nejde ostřik,a zadní stěrač jde zpět trhaně.dík za rady co s tím může být (octávia combi r.v.99) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadaoct Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Jo vyčisti doběhy a sterač půjde jak má. Neboj,jinak to složit nejde,když to rozebereš. A pak buď máš zanesenou trysku,měl jsem já,nebo v kapse rozpojenou hadičku a mě se stalo že jak nemohla voda skrz trysku ven,vyskočila hadička přímo u motůrku ostřikovačů. Taky pěkná pakárna to tam nasadit zpátky. Ostřik jsem vyřešil brzdovým světlem s ostřikem z facelftu a dotažením hadičky až k němu A mám navždy pokoj,tryska je totiž výměnitelná. Jen tam budu muset dát ještě někdy tenčí hadičku,dlouho trvá než to začne na okno cákat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trafika Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Díky mrknu na to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tripleTTT Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Já to mám obdobný. Mám OI 6/2000 a ostřikovač mi sice funguje, ale stříká strašně málo. Jde nějak pročistit tryska třeba WD-čkem? Nebo čím se do toho pustit, popřípadě jde koupit nová? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadaoct Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=50780 nakonec nevim jestli se dá koupit tryska samotná,ale nejlepší řešení je dát světlo s ostřikem z face. A kdyby něco,tak tam už je tryska výměnitelná stopro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts