Jump to content

rozširovacie podlozky a rezonator:)

Guest maxxxx
 Share

Recommended Posts

Ahojte.

Potreboval by som poradit. CHcem si slahnut na fabku rozsirovacie podlozky a rezonator. Potrebujem vediet, ci niekto ma rozsirovacie podlozky z tohto fora a ako by mi doporucil to rozsirit. Ci dva centimetre, tri,alebo len jeden. Jeden asi moc vidiet nebude, a ja cem,aby to vidiet bolo. Keby bolo nejake foto, tak si vyberiem. A cem sa spytat na priemer vstupu a vystupu vyfuku na ten rezonator. Mam fabku 1.4 16 ventil a je to rocnik 2005

Miro

post-7560-1192573939_thumb.jpg

Ahojte.

Potreboval by som poradit. CHcem si slahnut na fabku rozsirovacie podlozky a rezonator. Potrebujem vediet, ci niekto ma rozsirovacie podlozky z tohto fora a ako by mi doporucil to rozsirit. Ci dva centimetre, tri,alebo len jeden. Jeden asi moc vidiet nebude, a ja cem,aby to vidiet bolo. Keby bolo nejake foto, tak si vyberiem. A cem sa spytat na priemer vstupu a vystupu vyfuku na ten rezonator. Mam fabku 1.4 16 ventil a je to rocnik 2005

Miro

Mám na Fabii podložky pod koly 15 mm a vidět a znát to je

já mám v předu 1,5cm a vzadu 2..jezdím na plechách 6X14...takže záleží u Tebe jaký máš ET kol,podle toho bych se rozhodoval,každopádně na zadek dej víc a předek moc nepřehánět,jinak ti to smete gumy.Auto potom sedí o trochu líp a i na pohled je to krása :palec2:

JA MAM NA 1.2 HTP 47kW podlozky 3 cm pneumatiky mam 185/60R14 ...noo a vizera to brutalne :)))) neviem ale ked ich mam tak sa da ist cez zakruty o troska rychlejsie :) ale zase je pocut loziskaa a taky hluk troska.......

rataj so skorsim opotrebovanim namahanych casti

3cm je fayn, vyzera to cool, ziskas na "krase" (subjektivny dojem), ziskas na priecnej stabilite, stratis vsak na pozdlaznej (niec za nieco)

1cm by som bral a na danu motorizaciu by som siel do 195/50 R15 (sirsie nechcem)